Ayşe Akgün

Son Kuşlar
Sonbahar kocayemişleri ,beyaz esmer bulutları,yakmayan güneşi,durgun maviliği,bol yeşiliyle kuşlarla beraber olunca insana sulh,şiir,şair,edebiyat,resim,musiki,mesut insanlarla dolu anlaşmış,sevişmiş,açsız,hırssız bir dünya düşündürüyor.Her memlekette kıra çıkan her insan,kuş sesleriyle böyle düşünecektir.
Sayfa 5·Kitabı okudu
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim

Ayşe Akgün

, bir kitap okudu
10/10
·136 syf.·
Beğendi
·
19 saatte okudu
·
Okunma: 09 Mayıs 2021 18:09
·
2021 78. kitabı
Sait Faik Abasıyanık
7.8/10 · 4.247 okunma
1 Nisan’da Bir Erik Ağacı İle Konuştum
seni ne kadar sevdim erik ağacı! nereye gidiyorsun bu nisan öğlesinde takmış takıştırmış? erik ağacı, sen esmer bir kız mısın? bu çiçekleri üzerine hangi nişanlı serpti? erik ağacı, seni yorgiya'm kadar seviyorum!
Sayfa 114·Kitabı okudu
Birinci mektup
Mektubun sonunda bir yerinden öpmek âdetini bende unutmuyorum. Hep getirip getirip işi buraya dökmek için çalıştım.
Sayfa 94·Kitabı okudu
Birinci mektup
Birtakım şeyler var ki başkalarına anlatıldığı zaman onlar üstünde hiçbir tesir bırakmıyor.Halbuki aynı şeyler,bende neler yapmamıştı?..
Sayfa 92·Kitabı okudu