Yün çorap ve pantolon askısıyla içeri dalıp gazetelerin çizgi roman ilavelerini ödünç isteyen bir gülümsemesi var.
Sayfa 79·Kitabı okuyor
Eğer dünyanın gündüz kadar geceye de ihtiyacı varsa, ruhun da aydınlığı dengelemek için karanlığa ihtiyacı olması gerekmez miydi..?
1000Kitap
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Yanlışın şimdiye kadar düzeltilmemiş olması, kimsenin açık açık şikayet etmemiş olmasındandı.
Sayfa 137·Kitabı okudu
Eğer dünyanın gündüz kadar geceye de ihtiyacı varsa, ruhun da aydınlığı dengelemek için karanlığa ihtiyacı olması gerekmez miydi?
Sayfa 135·Kitabı okudu
Kendi kaderine kendi tayin etmenin fiyatı hiçbir zaman ucuz değildir. Hele bazı durumlarda, düşünülemez bile. Ama insan harikuladeliğe ulaşmak için, düşünemeyecek olanı düşünmek zorundadır.
Sayfa 117·Kitabı okudu
Kendi gemine kaptanlık edemiyorsan, hangi yanlış limana vardığına şaşırmamalısın.
Sayfa 117·Kitabı okudu