duydum bana sevgin dünya kadarmış, anladım dünyanın dar olduğunu. gel yalanlar söyle, seni sevdim de gidiyor olsanda sana geldim de doğruyu söyleme günün birinde söyleme ellere yâr olduğunu.
Şiir
Bir bavul dolusu cümle var defterimde... Yara bandı tutmayacak kadar derin tümcelerim... Sen yollarına 29 harfle acı döşeyen birine 'yara' değil de 'yar' diyebilir misin?
Reklam
Bir öpüşlük ağrılarım var. Bir üfleyişlik yaralarım yâr. Kalbim bir sevişlik, Hasretim bir özleyişlik. Gelmezsen, bir ömürlük sabrı var sevdamın. Gidersen, bir yaşanmazlık kahrı. Yüreğim sensin. Sev dersen, her ateşe girer aşkı, gönlünce yanar. Git dersen, bir nefeslik canı var.
Lisanı ağızda olanı değil, Lisanı gönülde olanlara yar et bizi. Tebessümü simasında olanı değil, Tebessümü gönülde olanlara kat bizi. Aşkı tende sananı değil, Aşkı ruhunda can bilenlere arat bizi… (HZ. MEVLANA)
Edebiyat
Korkuyor insan,yarasına yar olana ,yara olmaktan.
Modern rock cover dinlemek leziz
Nesimi'ye sordular ki; 'Yarin ile hoş musun?' Hoş olayım olmayayım... O yar benim kime ne?
Reklam
Reklam