Egede bir Dadaş

Egede bir Dadaş
@yazhamit
Gezer, okur , çeker.. Az biraz da düşünür.
“Her kadın ve erkeğin kendi halince bir sınavı var. Kimisi onu saçlarıyla yürekleri bağlayarak, kimisi de ayaklarından küreklere bağlanarak kazanıyor.”
Sayfa 204·Kitabı okudu
Tarih
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
“Gerçekten, hayat ne garip değil mi efendimiz, kimine nimet , kimine zahmet, kimi yürekte , kimi kürekte!”
Sayfa 204·Kitabı okudu
Tarih
“Erdemli kişilere ziyanı dokunan iki şey vardır, konuşmak gerekirken susmak ve susmak gerektiğinde konuşmak.”
Sayfa 199·Kitabı okudu
Tarih
Arkadaşlar YouTube kanalıma abone olabilir misiniz? youtube.com/c/YazHamit
Teknoloji
“Katolik kilisesi, harcamalarının artması üzerine yeni para kaynakları aramış. Hristiyanların günahlarından arınabilmek için kiliselere bağışta bulunmayı akıl etmiş.”
Sayfa 199·Kitabı okudu
Din