Bana الله yeter

Bana الله yeter
@Allahsever102
Öğrenci
lise
26 okur puanı
Ekim 2020 tarihinde katıldı
Ey Allah'ım! Bize ölmeden önce, tövbeyi nasip et. Bizi gafletten uyandır.. Peygamberlerin büyüğü olan, peygamberimiz (s.a.v)'in şefaatine bizi nail et.
1000Kitap
Reklam
Günün Duası
Allahım! Bana helâli ver, haramdan uzak kalayım. ibadetinle meşgul et, günaha düşmeyeyim. Lütfunu ver, başkasına muhtaç olmayayım. Ey bağışlaması bol olan Rabbim!
Din
"Eve gidince haber ver" diyen biri varsa hayatınızda onu asla kaybetmeyin.
Bu yorum görüntülenemiyor
لاَ يُؤْمِنُ أحَدُكُمْ حَتَّى يُحِبَّ لأخِيهِ مَا يُحِبُّ لِنَفْسِهِ
kendiniz için istediğinizi mümin kardeşiniz için istemedikçe iman etmiş olmazsınız🌹.
Okuduklarım
Puan vermedi·180 syf.··
2020 4. kitabı
#4kitapbiter #okuduğumkitaplar #emineşenlikoğlu #esirevlilier Sayfa sayısı:180 Evliliklerde yaşanan sorunlar,okuyuculardan gelen mektuplar ve onları ziyaret... Yazar bu kitabında yaşadığımız toplumun bir yarasını ( kocalarının kötü davranışlarına maruz kalan kadınların durumlarını ) dile getiriyor.Bu bilindik konuların anlatıldığı kitabı bir solukta okuyacaksınız. Örf ve adetlere kurban edilen kadınlar... Başaramam" diyerek bir işe başlamak,aslında başlamamaktır.
1000Kitap
Esir EvlilerEmine Şenlikoğlu · Mektup Yayınları · 2008533 okunma
bende okuduk gerçekten çok güzel bir kitab
Reklam