Gamze Önal

İçimi öylesine doldurmuşum ki son damlalar öyle anlamsız yerlerde bardağı taşırıyor ki . Kendime uzaklaşıp derin bir anlamsızlık hissediyorum içimde.
Hayat
Reklam
Hangi güzel zamandı beni bulduğun ? Hangi kapalı duvarları araladı fikirlerin ? Hangi beni hatırlattı bendeki sen ? Hayallerim nefes alıyor Kırılan şeyler toparlanıyor Bendeki ben büyüyor Sen yaşarken bir hayat daha var oluyor
Şiir

Gamze Önal

, şu anda okuyor
314 syf.
Montaigne
8.4/10 · 65,7bin okunma
Kimileri için hayat yan yana düşen iki yağmur damlasının karışmadan öylece süzülmesi gibi. Dışardan bakıldığında bedenen yan yana olan ama birbirinin ruhuna karışamayan nice ilişki var.
Düşünce
İnsanın doğuşunu görmekten herkes kaçar ama ölümünü görmeye koşa koşa gideriz. İnsanı öldürmek için gün ışığında geniş meydanlar ararız ama onu yaratmak için karanlık köşelere gizleniriz.
Reklam