Gözde

Delikanlı, nasıl olursa olsun, insanlarla kaynaşmak konusunda, az önce duyduğu o bir anlık isteğe rağmen, işte şimdi, bu ilk gerçek çağrı karşısında, benliğine dokunan ya da dokunmak isteyen her yabancıya karşı duyduğu o eski tatsız, sinirlendirici tiksinme duygusunu, birdenbire yine duydu.
Sayfa 51 - Cilt 1·Kitabı okudu
Edebiyat
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Her şey insanın elindedir, insan salt korkaklık yüzünden ne fırsatlar kaçırıyor...
Sayfa 40 - Cilt 1·Kitabı okudu
Edebiyat

Gözde

, bir kitap okudu
7/10
·292 syf.·
Beğendi
·
35 saatte okudu
·
2021 49. kitabı
Sigmund Freud
8.4/10 · 720 okunma
Tıpkı aşkla birleşmiş insanlar gibi, eylemde ve umutta birleşmiş insanlar, tek başlarına asla ulaşamayacakları yerlere varırlar. Umut
İnsan
Acaba?
Evrene ilişkin bilimsel görüş artık insanın her şeye gücü yeterliğine hiç yer bırakmaz; insanlar küçüklüklerini öğrendiler ve ölüme ve doğanın diğer gerekliliklerine uysallıkla boyun eğdiler.
Sayfa 108·Kitabı okudu
Öykü