Ömür

Ömür
@LifeSpan
“Ben ise sadece kitaplarla başbaşa kalacağım, gezintiler yapacağım, hayaller kuracağım, rahatsız edilmeden uzun uzun uyuyacağım bir dinlenceyi yaşamak istiyordum.”
Öğretim Üyesi
Doktora
Denizli
İzmir, 28 Kasım 1990
242 okur puanı
Temmuz 2018 tarihinde katıldı
pamukkale.academia.edu/%C3%96m%C3%BCrYAZICI%C3%96ZDEM...
Kalbinden emin olmak iyidir. Sahibini sağlamlaştırır...
Edebiyat
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
1957`den 2019`a; ölmeyen satırlar...
Sana gitme demeyeceğim. Üşüyorsun ceketimi al. Günün en güzel saatleri bunlar. Yanımda kal. Sana gitme demeyeceğim. Gene de sen bilirsin. Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim,  İncinirsin. Sana gitme demeyeceğim,  Ama gitme, Lavinia. Adını gizleyeceğim Sen de bilme, Lavinia.
Şiir
Yarın yok ki...
Öyle çabuk geçiyor ki günler Hele sen de bir bak hayatına. Daha dün doğmuşuz sanki Yeni okula başlamışız Yeni sevmişiz Öyle çabuk geçiyor ki günler Hele sen de bir bak hayatına Yarın bitecek sanki her şey Yarın ölecek gibiyiz. Daha doymamışız yaşamasına Günlerimiz dün bir, bugün iki Sakın bir şey bırakma yarına Yarın yok ki.
Şiir
PAY
Ben pırıl pırıl bir gemiydim eskiden. İnanırdım saadetli yolculuklara. Adalar var zannederdim güneşli, mavi, dertsiz. Bütün hızımla koşardım dalgalara. O zaman beni görseydiniz. Ben pırıl pırıl bir gemiydim eskiden. Beni o zaman görseydiniz Siz de gelirdiniz peşimden. Ama simdi şu akşam saatinde Son liman kendim, bu döndüğüm, Bilmiş, bulmuş, anlamış. Hatırımda, bir vakitler güldüğüm. Yoluna can serdiğim o kaçış. Simdi, şu akşam saatinde Dönüyorum görmüş, geçirmiş, atlatmış, Gözlerin doymayan sahilinde.
Şiir
Aşka da, acıya da aynı silahlarla katlanır insan. Gerisi, bu iki nokta arasındaki boşlukları doldurmaktır yalnızca.
Edebiyat