Çağdaş Aykın

Söyleyecek bir şeyim kalmadı da ondan Oysa söylenecek şey her daim vardı zor olan söylenecek kişiyi bulmaktı zaman bu hükmü doğrulayacaktı.
Sayfa 6 - Can yayınları
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Cennet de cehennemde senin içinde.
Sayfa 75 - YKY·Kitabı okudu
Gözlerine, kulaklarına, diline sahip olmak istiyorsan, gözlerin kulakların ve dilin olduğunu unut.
Sayfa 13 - Yapı kredi yayınları·Kitabı okudu
Bütün bunlar olurken dişi kurt oturmuş gülümsüyordu. Tuhaf bir şekilde kavgadan mutluluk duyuyordu. Çünkü vahşi hayatın Aşk yapma yöntemi buydu. Doğada çiftleşme trajedisi sadece ölenlerin trajedisiydi. Hayatta kalan için bu bir trajedi değil, başarmak ve istediklerini hayata geçirmek demekti
Sayfa 39 - İş bankası kültür yayınları·Kitabı okudu
Hayatın amacı et yemekti. Et hayatın kendisiydi. Hayat, başka hayatlarla yaşamını sürdürüyordu . Yiyenler ve yem olanlar vardı. Yasa şöyleydi: YA YERSİN YA DA YEM OLURSUN. Tabi yavru kurt yasayı berrak terimlerle ifade edip ahlaki açıdan değerlendirmedi. Hiç düşünmedi bile yasayı, aklına bile getirmeden yaşadı sadece.
Sayfa 73·Kitabı okudu
Edebiyat