İrem Gül Bektaş

...artık üzülmüyorum. Belki de üzülemiyorum. Bütün alçaklıklar bile doğal, çünkü alçaklık doğal. İyilikte, kötülükte bizim yaradılışımızda. Benim için ne düşündükleri hiç önemsemiyorum artık, Ben ne düşünüyorum, budur önemli olan benim için.
Sayfa 45 - Sitare·Kitabı okudu
“Kötü bir anıyı unutmanın en iyi yolu güzel bir tanesiyle değişmektir.”
7/10
·240 syf.·
21 saatte okudu
·
2021 5. kitabı
Tahavi Ahtanov
8.9/10 · 53 okunma
8/10
·67 syf.·
6 saatte okudu
·
2021 4. kitabı
Tezer Özlü
7.1/10 · 20,4bin okunma
Neden bunalımları çözümleyemiyoruz? Neden dost olmadan, kadın-erkek, karı-koca olmaya çabalıyoruz? Yirmi yaşlarının başındaki insanlar böyle mi olmalı? Sevişmek için, ilkin nikah imzası mı atılmalı? Ya da yalnız kalıp, yıllar yılı erkek-kadın özlemiyle kendi kendine mi boşalmalılar? Erkekler, kadın resimleri mi bakıp heyecanlanmalılar? İlk kadını genelevde mi tanımalılar? Karı-kocalar birbirlerinin gövdelerine “mal” gözüyle mi bakmalı? İnsanın doğal yapısı bu davranışların tümüne aykırı. Bizim insanlarımızın insanı sevmesi, insan okşaması çocukluktan engelleniyor. Saptırılıyor. Çarpılıyor.
Sayfa 44·Kitabı okudu
İlişkiler
Caddelere çıkmak, doymak bilmediğim sokaklara bakmak, yeni köşeler keşfetmek, yabancı insanları seyretmek, doyumsuz yaşamı gözlerimden yüreğime indirmek istiyorum. Kısacık anlarda çeşitli olayları, insan varoluşunun özünü, zaman ve duygulara sınırsızlık içinde derinliğini düşünen insanlar çok mu? Bilmiyorum.
Sayfa 33·Kitabı okudu