osman arikan

osman arikan
@Osokoso112
10/10
·328 syf.··
Beğendi
·
2018 3. kitabı
Merhabalar.Sen nasil bir yazarsin ve nerden geliyor aklina bunlar.Adam bir polisiye gezegeni tek basina.Evet oncelikle bir kitap dusununki iki hikaye anlatilirken ve birbirinden o kadar alakasiz gozukurken bir anda ikisinin nasil birlestigini nasil bu kadar dengeli olduklarini ve 2 yolunda ayni kapiyi acmak icin 1 anahtarin 2 yarim parcasini olusturdugu ve birlestigi muazzam bit hikaye.Bana kattigi en buyuk bilgi herzaman bir hikayede 1 kahraman olmak zorunda degildir.Katillerin gercekten cani polislerin gercekten cesur oldugu bu romanda hikayenin icinde bir anda kendimi niemans ve karim'in yaninda dolasirken buldum onlarla birlikte katili aradim onlarla birlikte iz surdum.Okunmasini onermiyorum okumalisiniz diyorum.
Edebiyat
Kızıl NehirlerJean-Christophe Grangé · Doğan Kitap · 202417,6bin okunma
Etimoloji Defteri
Mücellit Nedir ?

osman arikan

, bir kitap okudu
10/10
·328 syf.··
Beğendi
·
2018 3. kitabı
Jean-Christophe Grangé
8.7/10 · 17,6bin okunma
Bir insani dislamak o kadar kolay ve basittirki onun sevmedigizz hareketleri veya toplum kurallari diye baktigimiz acilardan bakmayis olusumu buna sebeptir?.Yada onu hic anliyamadigimiz icin mi onu farkli gorur ve kemdimizden uzaklastiririz.O pencereden bakamadigimiz icinmi.Ya o pencere dogruysa ve onun baktigi yerden daha net bir goruntu gorunuyorsa,ama onu anlamak yerine onu dislamak her zaman daha kolay ve daha basit bir tercihtir.Peki dogru dedigimiz sey ise gercekten birtane ve hickimse icin degismeyenmidir?.Halbuki dogru diye kabul ettigimiz seyler en idealist kafalardan cikan dusuncelerdir ve biliyoruzki en idealist karakterler en etkileyici karakterlerdir.Peki bir soru daha bu inandigimiz kati dogrular cok idealist karakterlerin onlara oylesine körukle ve hatasizca inanip onlari elestiremez bir hale getirmesi ve bizi buyulemesimidir?.Bu metni yazma amacim siz degerli kullanicilarin bu konuya yazmis olacaginiz yorumlarinizi ve degerli dusuncelerinizi merak etmemden dolayidir.Simdiden saygilarimi sunarim.
Puan vermedi·368 syf.··
2018 2. kitabı
Muazzzzam. Enfes. Leziz. Evet bu kitap benm icin en sevdigim yemegin aksam yemeginde önume servis edilmesi ve bir anda mideye indirmemden farksizdi.Elimden birakamadim kaldiki bir kadin başrol olmasi ve onun bu denli guclu bu denli sert bu denli maceraci olmasi okadar şahane ki.Akil zorlar bir kurgunun icine baliklama daliyor ve sizde kitapla birlikte kulaç atmaya her bir sonraki sayfada ne yazdigini dusunmeden edemiyor ve onsuz hicbiryere gitmiyorsunuz.Grange sen ne muazzam bir adamsin.4 farkli soru isaretinin veya daha fazlasi en sonunda bir noktada toplanmasi iste bu dedirtti bana.Keske bitmeseydi;(
Edebiyat
Taş MeclisiJean-Christophe Grangé · Doğan Kitap · 20189,7bin okunma