Sevinç Sancar

Sevinç Sancar
@Secar_08
Hayat bir öyküye benzer, önemli olan yanı eserin uzun olması değil, iyi olmasıdır.
Özel eğitim
Lise
Bursa
Artvin, 4 Ekim
385 okur puanı
Şubat 2020 tarihinde katıldı
Şu anda okuduğu kitap

Sevinç Sancar

, bir kitap okudu
5/10
·408 syf.··
4 günde okudu
·
Okunma: 07 Mart 2020 18:00
·
2020 31. kitabı
Çağlayan Yılmaz
8.7/10 · 3.363 okunma
“Kötü bir anıyı unutmanın en iyi yolu güzel bir tanesiyle değişmektir.”
1/10
·205 syf.··
2020 40. kitabı
·
5 saatte okudu
·
Okunma: 28 Mart 2020 01:15
Kitap çok saçma ve son derece vakit kaybıydı. Bunu biraz açalım; bilim kurgu desem değil, korku desem değil, gerçeklik üzerine yazılmış desem değildi. Okurken “ Acaba çocuk kitabı mı okuyorum” diye düşündüğüm çok oldu. Çünkü karşılıklı konuşmalar çok sığ ve yüzeyseldi. Sanki ilkokula yeni başlamışım da Cin Ali serisini okuyorum gibi geldi. Öfleye püfleye bitirdim ama zannedilmesin ki bitirmeye değer bir kitap. Bu sadece benim “Başladığın işi bitir” dememle alakalı bir şey.
Cesaret DuvarlarıFahri Coşkun · Kent Kitap · 201366 okunma
Zaman bana da bir nehir gibi geliyor. O nehirde yüzüyorum. Sular akıyor ama hangi damla arkamda, hangisi önümde; nehir mi daha hızlı akıyor, ben mi; su öne mi geçiyor, arkamda mı kalıyor anlayamıyorum. Gerçek olan tek şey sonsuz bir akış. ZÜLFÜ LİVANELİ
10/10
·296 syf.··
Beğendi
·
2020 39. kitabı
·
28 saatte okudu
·
Okunma: 27 Mart 2020 18:00
YEPYENİ, BAMBAŞKA BİR GERİLİM Boston’da yaşadığı trajik bir olay, yemek kitapları yazan Ava’yı ıssız bir sahil kasabasına sürükler. Burada kiraladığı 19. yüzyıldan kalma muhteşem malikânede hem kitabını yazabilecek hem de geçmişindeki hayaletlerden kurtulacaktır. Ancak hiçbir şey Ava’nın planladığı gibi gitmez, çünkü malikânede başka biri daha yaşamaktadır: 1875 yılında ölen, malikânenin ilk sahibi Kaptan Brodie! Kaptan Brodie’nin varlığı, Ava’nın akıl sağlığını sorgulamasına yol açsa da, geceleri kaptanın gelmesini sabırsızlıkla beklemektedir artık. Aynı zamanda hem sevecen hem de cezalandırıcı olan kaptan, tam da Ava’nın ihtiyacı olan şeyi sunmaktadır genç kadına. Malikânede kendisinden önce yaşayan kadınların başına gelenleri öğrenen Ava için tehlike çanları çalmaya başlasa da oradan ayrılmayı göze alamaz, çünkü kendi geçmişi çok daha fazla korkutmaktadır onu.
Gece GelenTess Gerritsen · Doğan Kitap Yayınları · 20191,578 okunma