Sevda

Yazarlar ve çocukları biliyorsunuz; iki Alexandre Dumas var: İkisi de romancı... Oğul olan, 28 yaşında Kamelyalı Kadın romanını yazdıktan sonra babasının karşısına geçiyor ve diyor ki: “Babacığım, bu eserimle seni geçtim.” Babasının cevabı şu: “Oğlum, benim en büyük eserim sensin. Sen, beni nasıl geçebilirsin?”
Can yayınları
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
AKIL GÖZÜ Seni bulmaktan önce aramak isterim. Seni sevmekten önce anlamak isterim. Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de. Sana hep hep yeniden başlamak isterim.
Adam yayıncılık
Şiir
DENKLEM Düşünürken kendimden başkasına inanmam. İnanırsam ben senden başkasına inanmam. İnanınca düşünür, yönelir sana doğru; Seninle ikimizden başkasına inanmam.
Adam yayıncılık
Şiir
''Allah'a and olsun ki, Türk eli kolu bağlı olarak bir kuyuya atılsa, mutlaka bir çaresini bulup kurtulur.''
Ana vatan Türk bayrağının dalgalandığı yerdir.