Yunus çimen

Yunus çimen
@Yunus3363
Herkesin acısı sevgisi kadar
Elektronik
Ünüversite
Antalya
Antalya, 22 Haziran
2 okur puanı
Mart 2020 tarihinde katıldı
"Sevda başkadır Halil. Adamın içini yakar, başını döndürür. Kan kusturur Halil, kan. Hele tutma milletine hiç yaramaz. Tutmamilleti demek esir milleti demektir Halil. Bundan dolayı da bizim için felaket olur. Ama n' aparsın ki bizim de sevda ya açık bir yüreğimiz var. Biz de insanız, ama evimiz yok. İnsan evsiz olur mu? Daha geçen kış bizim ağanın ortanca oğlu Sırrı Efendiyüz bin liralık otelini kumara basmış. Hem de bir gecede. Yüz bin lira bu; yüz lira değil."
“Kötü bir anıyı unutmanın en iyi yolu güzel bir tanesiyle değişmektir.”
Dünyaya geldik ve bir hiçliğin ortasında bulduk kendimizi. Evet, büyüdük, çalıştık, eğlendik, nadir de olsa mutlu olduk ama yaşadıklarımızın hepsi bir hiç olacak. Ve bir hiçliğin içerisinde yaşadığımızı bilmek, insan ruhuna vurulmuş en büyük darbedir.
Ve biliyor musun ki, seni sevdiysem, Bütün ruhların yaratıldığı ve henüz cesetlerin biçilmediği o mecliste, Senin yanında yer almış olduğumu hatıramda taşıyor olduğumdandır bu. Bunca kolay terk ediyorsam varlığımı senin varlığına O şimşek parıltısı anın anısını göz bebeklerimde sakladığımdandır. Yusuf İle Züleyha/Nazan Bekiroğlu 

Yunus çimen

, 1000Kitap'a katıldı.