Laçin

Resimlerini basan markalar yaşarken tek lokma yemek verir miydi?
Popüler kültür yaşayan bir Van Gogh'a değer verir miydi? Vincent van Gogh, 37 yıllık ömründe neredeyse hiç tablo satamadı ve ağır bir yoksulluk içinde yaşadı. Bugün ise sanatı marka ve restoranların pazarlama malzemesi haline gelmiş durumda. Sanırım sefaleti 'aesthetic' buluyoruz.
1000Kitap
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Sağda ve Solda oturanlar
Fakat sakallarının altında ceketlerin yakasında farklı büyüklükte rozetler vardı. Sağda ve solda oturanlar ayrı gibi gözükseler de hepsi birlikti ve K. birden arkasını döndüğünde sorgu yargıcının yakasında da aynı rozetin olduğunu gördü.
“Gecenin isçileri, daha ikindi üzeri ortalıkta görünmekle yaratacaklarını bildikleri —oysa baslangıçta, ancak, umdukları— ürküntüyü sürdürmek, uzatmak, bu sürdürülen, uzatılan ürküntüyü daha da yeğinlestirmek üzere dalgalandırmak, yani gönüllerinin dilediğince azaltıp artırmak için çesitli yollar denerler...”
Alıntı
Yapay zeka ileride Laplace’in şeytanı olabilir mi?
1000Kitap
Karamazov Kardeşler Bu kitabın adı ‘ Alyoşa ve Problemleri’ olmalıydı
Alıntı