Benim yaşımda kolayca tutuşuveren haz garip bir biçimde içime işliyor, bilgiyle değil de alışkanlıkla edindiğim ahlak anlayışı güneşin sıcağında buharlaşan çiy tanesi gibi eriyip gitmeye başlıyordu.
O en seçkin ve mükemmel zevklere sahip şehvet düşkünü erkekler yatak odalarını çıplaklıkla donatmaktan hiçbir zaman vazgeçmezler fakat önyargılara bağlı kaldıkları için onların asla salonlarında sergilenmesine izin vermezler.
“BDSM’e karşı merakım kendimi bildim bileli var. Bundan utanıyordum, o yüzden sakladım. Hiçbir deneyimim olmadı, tabii ki ama beni hep çekti. Ve senin bunu kabullenmiş olman ve bu konuda hiçbir utanç duymaman, beni özgürleştirdi. Beni geçmişim şekillendirdi ve bu herkes için geçerli ama geçmişimle bu şekilde yüzleşmenin bana zarar vereceğini düşünmüyorum. Hayatımda bana bu noktada yardım edebilecek senin gibi birinin olması bence iyi bir şey. Güvenmeyi öğrenebileceğim birinin."
Kendini kaybedişini görmek büyüleyiciydi, o yüzden onun emriyle boşalırken gözlerimi bir an bile üstünden ayırmadım. Adını inledim.
İçime akarken bir yandan da tekrar tekrar küfrediyordu.