Kitapların uğultusu

Kitapların uğultusu
@_thelittle_reader_
Kelimelerle iyileşen biri
Ne yapsa, ne işlese hep oraya gitmek içindi; bulunduğu yerin hiçbir şeyinde gözü yoktu.
Sayfa 43 - İletişim·Kitabı okudu
Edebiyat
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Ah, yeni yetişen Nesil ne acınacak bir haldeydi? Yarınki çocuklar saygı, itaat ve görenek gibi kayıtlardan kurtulacak, fakat aynı zamanda bu kayıtların temin ettiği zevklerden, saadetlerden de mahrum kalacaktı. Gittikçe saathileşecekler gittikçe kabalaşacaklardı ve akıbet başıboş bırakılmış hayvanlar gibi, oradan buraya, buradan oraya atılıp dururken, günün birinde ya bir çukurun düşecekler ya da bir su da boğulacaklardı.
Sayfa 43·Kitabı okudu
Edebiyat
Tesadüf seni önüme çıkarmasaydı, gene aynı şekilde, fakat her şeyden habersiz, yaşayıp gidecektim. Sen bana dünyada başka bir hayatın mevcut olduğunu, benimde bir ruhum olduğunu öğrendim.
Sayfa 159 - YKY·Kitabı okudu
Edebiyat
Seni seviyorum. Deli gibi değil, gayet aklı başında olarak seviyorum.
Edebiyat
10/10
·163 syf.·
Beğendi
·
1 saatte okudu
·
Okunma: 01 Ocak 2000 00:00
·
2000 1. kitabı
Sabahattin Ali
8.7/10 · 376,6bin okunma