#okudumbitti
🪽Eros🪽Efsaneler Çağı-1
Geçmişten günümüze sevilme ihtiyacı kitabı,mitolojik bir figür olan aşk tanrısı Eros un sembolizmini kullanarak insanın en temel ve evrensel arzularını anlatıyor bize : sevilme ve kabul görme ihtiyacı..Kitapta aşk, kıskançlık gibi duygular yer alıyor.
Kitapta insanlar ve tanrıların dünyası içiçe geçmiş bir şekilde anlatılıyor.Aşk tanrısı Eros un etkisiyle diğer karakterlerin hayatları değişiyor , mitolojik olaylar ve efsaneler ince ince işlenmiş kitapta , yazarımız çok güzel anlatılarla akılda kalacak ruha dokunacak cümlelerle bizi düşündürüyor.
Kitapta aşkın ve tutkunun insanlar ve tanrılar üzerindeki etkisi ele alınmış, ilk okuduğum mitolojik bir eserdi , farklı bir deneyim oldu benim için , anlatımını beğendim ve bol bol alıntı işaretledim, meraklısına tavsiyemdir.