Elif

Puan vermedi·140 syf.··
2018 202. kitabı
Yaşadıkları çok zor, ahlaki anlamda yapılanlar belki zamana göre garip değildi belki şimdi garip bilemiyorum. Sadece Tolstoy anlatımıyla güzel bir hal almış hikaye. Sonunu merak ederek okuduğum bir kitaptı.
Kreutzer SonatLev Tolstoy · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 201913,6bin okunma
Ne Kadar Kitap Kurdusun?
0-30p: Kontrollü okuyucu 📖 40-70p: Hafif bağımlı 👀 80p+: Geçmiş olsun, kitaplar seni ele geçirmiş 😅
Puan vermedi·187 syf.··
2018 104. kitabı
Kumarı bir de Dosto'dan dinleyin. Hikayenin ilginçliği, biraz da gülünçlüğü kitabı hem akıcı hale getiriyor hem de kalitesinden birşey kaybettirmiyor. Bu klasik mutlaka okunmalı.
KumarbazFyodor Dostoyevski · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202388,5bin okunma
Puan vermedi·80 syf.··
2018 150. kitabı
Stefan Zweig kitapları akıcılığı ile yer etti bende. Bu kitap da su gibi aktı ve bir insanın hayata bakışının birkaç saat içinde nasıl değişebildiğini anlatıyor.
Olağanüstü Bir GeceStefan Zweig · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 2023171,6bin okunma
Kafamda Bir Tuhaflık
Puan vermedi·480 syf.··
2018 164. kitabı
Orhan Pamuk ile bu kitabıyla tanıştım. Cümlelerin ağır olduğunu düşünmüyorum fakat uzun cümleler kurduğunu söyleyebilirim. 70-80'lerden başlayarak o dönemde Türkiye'yi, siyaseti de ağır basarak memleketinden İstanbul'a boza satıcısı olarak gelen Mevlut üzerinden anlatıyor. Belki sıradan görünen hayatında Mevlut sürekli kafasındaki tuhaflığı sorguluyor ve iç dünyasını anlatıyor bizlere.
Kafamda Bir TuhaflıkOrhan Pamuk · Yapı Kredi Yayınları · 202416,3bin okunma

Elif

, bir kitap okudu
Puan vermedi·205 syf.·
2018 207. kitabı
Serdar Özkan
7.3/10 · 14,3bin okunma