Merhabalar herkese #baileykardeşler serisinin 3. kitabı olan #sendenkaçamam #unravelinghim ile geldim. Bu seriyi güzelce okuyordum, seviyordum da ta ki sıkıldığımı fark edene kadar. Yanlış olmasın, bu kitap da ilk iki kitap kadar akıcı ve kolay okunuyor. Sadece Bailey ailesinden sıkıldığımı fark ettim. Ve kitaba dönmek istemedim, uzun zamana yayarak okudum. Ama seveni çok serinin. Siz bana bakmayın. Kendi kategorisinde oldukça iyi. İlk iki kitapta büyük abi Asher ve Grace'i okuduk, bu kitapta ikinci kardeş Evan'ı okuyoruz. Evan, ailenin huysuzu ve yalnızlığı seven, köpeğiyle kasabanın uzak tarafında yaşayan, tamircilik ve araba yenileme yapan bir Bailey. Fiona ise minnoş bir kalbi olan, babasının araba yenileme atölyesinde çalışan bir kadın. İkisinin yolları, Fiona'nın babasından uzaklaşmak isteyip gerekli parayı toplamak ve arabasını tamir etmek için Evan'a bir anlaşmayla geldiğinde kesişiyor.
Evan'a yarışma kazandıracak Pontiac'ı almasını sağlayacak ve Evan da arabasını tamir etmesi için Fiona'ya atölyesini verecek. Tabii işler ikisinin de istediği gibi gitmez ve birbirlerine delicesine âşık olurlar.
Anlatım akıcı, karakterler her zamanki gibi, zaten küçük kasaba romantizmi sevenlerin seveceği her tür şey var. Sasquatch kitabın yıldızı tabii, bir de sincaplar falan var. Fiona kesinlikle bağ kurup seveceğiniz bir karakter. Evan ise kardeşlerde Asher'dan daha çok sevdiğim bir Bailey oldu. Yine Grace ve Cara ile buluşuyoruz kitapta ve Bailey kardeşler arasında tatlı atışmalar ve Haven'lar ile aralarındaki kan davası devam ediyor. Bir önceki kitapta Elizabeth Bailey hakkında olan gizem yine aydınlatılmaya çalışılıyor. Kitabı sevdim ancak seri içerisinde merak ettiğim bir şeyi barındırmayacak gibi. O yüzden seriye devam etmeyeceğim. Ancak küçük kasaba romantizminden,