Fərid Həsənov

Fərid Həsənov
@fedya4811
Azərbaycan, Şəki
Azərbaycan, Şəki, 4 Mayıs 1995
16 okur puanı
Haziran 2022 tarihinde katıldı
Şu anda okuduğu kitap
"Kötülük," dedi Simyacı, "insanın ağzından giren şeyde değildir. Kötülük oradan çıkandadir."
Sayfa 138 - Can yayınları·Kitabı okudu
Reklam
Uç gün aç durmuş bir köpeğin önüne bir dilim ekmek at, sonra emret. Ah ah... Darılmayınız. insan da öyle, insan da öy­le... Böyle acıklı anlarda son zamanına kadar hayret verici di­renmeler göstermiş tek tük kahramanların varlıklarını büs­ bütün inkâr edemem. Fakat bu üstün yaratılışta kimseler bü­tün insanlığın yüzünü ağartmaya yetmeyecek kadar azdır. Ben kendimi insanlığın böyle saygıya değer kahramanlarının liste­sine geçiremem. Bu cedvele girmeğe kendilerinde bîr değer gö­renlerden pek çoğunun da aldanmış olduklarını iddiadan çekin­mem .
Ayak izlerimi silmek için sana gelen bütün yolları tersinden yü­rüyeceğim
Sayfa 67 - Sel yayıncılık·Kitabı okudu
hayatta sahip olduğumuz iki kıymetli şey var. biri zaman, diğeri enerji. ikisini de boşa harcamak konusunda bir­ birimizle yarışıyoruz.
Sel yayıncılık·Kitabı okudu
Rahat bıraktığımız­ da doğa nasıl da güzel bakıyor başının çaresine. Biz hiç elimizi sürmeden, ne büyük işler başarıyor tek başına.
Sel yayıncılık·Kitabı okudu
Reklam