Umut

Umut
@fermanlideli
Benim hala Umudum var. Unutma Umut iyi bir şeydir, belki de en iyisi. Ve iyi şeyler asla ölmez. Korktukça tutsak, Umut ettikçe özgürsün. Tüm dünya vazgeç dediğinde Umut fısıldar... Bir kez daha dene.
Ahmet'in Mehmet'e, Mehmet'in Ahmet'e karıştığı bir hikaye.
10/10
·330 syf.·
2020 12. kitabı
Kitaba başladığımda beğenmeyeceğimi düşündüm nitekim bu bir çok bölümde de devam etti. Fakat özellikle son bölümlere doğru kitabı sevmeye kitap sonun da yok yok gerçekten iyiydi çok iyiydi diyorsunuz. Sonra başlarda beğenmediğin beğenilmeye başlıyor. Okuması çok kolay, özellikle bölüm bölüm olması. Sevdiğim bir Livaneli kitabı daha oldu. 9 vermeye kıyamadım. Aslında 9.5 hak ediyor. Ama olmadığı için 10.
1000Kitap
Kardeşimin HikayesiZülfü Livaneli · Doğan Kitap · 2019126,7bin okunma
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Düşler
9/10
·60 syf.·
2020 11. kitabı
Eğerki kafanda gerçekleştirmek istediğin bir şeyler var ise bu oturduğun yerden olmaz. Hele ki hiç çaba göstermeden asla olmaz. Pes etmeyecek düşlerinin izinden gideceksin. Taki düşlediklerini düşleyemeyecek duruma gelene kadar.
1000Kitap
Bilinmeyen Adanın ÖyküsüJosé Saramago · Kırmızıkedi Yayınevi · 200927bin okunma
Kendi yolunun yolcusu.
10/10
·56 syf.·
2020 10. kitabı
Kabına sığamayan bir çocuk. Ve kafasındaki meraklarını gidermek için her şeyden vazgeçerek arayış içine girmiş özgür bir yürek. Ee tabiki özgürce dolaşmak ve merakını gidermek o kadar kolay değil. Önüne engeller çıkacak. Ama bünyesi küçük ama cesareti büyük çocuk yinede pes etmeyecektir. Çoğunluğun yolundan değil, kendi yolundan ilerlemeye devam edecektir. Taki nefesi yetene kadar
1000Kitap
Küçük Kara BalıkSamed Behrengi · Can Yayınları · 202336,8bin okunma