Eşcinsel Akhilleus
2022 39. kitabı
Okunma: 07 Haziran 2022 16:10
Kitap zaten bilinen bir hikayenin romanlaştırılması. Hikaye Akhilleus'un yol arkadaşı Patroklos üzerinden anlatılıyor. Ancak nedense yazarımız netflix dizisi gibi bu yol arkadaşlığını eşcinsellik gibi algılayıp heryere vıcık vıcık eşcinsel sapkınlıkların serpitirilmesi furyasına kapılmış. Bu cesur! hareketin sonucu olarak bol bol ödülleri toplamış. Vıcık vıcık eşcinsel bölümleri olmasa iyi roman olurmuş.
Mitoloji
Akhilleus’un ŞarkısıMadeline Miller · İthaki Yayınları · 202019,3bin okunma
3.203 Gösterim
Umarım eş cinsel eğilim gösterirsiniz ileride :D vıcık vıcık bir aşk yaşarsınız hoş bir beyle :D hadi günlük duamı ettim iyisiniz :D
Ömer Faruk Türker
Zaman kaybı olduğunu bildiğim halde cevap veriyorum. 1- eşcinselliğe saygı duymadığım gibi nasıl yazıldığını da önemsemiyorum. Kendi takma adı Türkçe olmayan birinden imla dersi almayayım. Yazdıklarım hoşunuza gitmiyorsa başka sayfalara gidebilirsiniz. 2. Ben hiç kimseye ne hakaret ettim ne de aşağıladım ne de kınadım. İslam da insanlar değil yapılan kötü işler kınanır. eşcinselliği ve onu normalleştirme çabalarını kınıyorum. Bireysel olarak kimseyi kınamıyorum. ölsünler beter olsunlar demiyorum. Arada ki farkı anlayabilecek misiniz bakalım? 3. Normali, ahlaki kuralları belirleyen tek kaynak din dir. Bütün insanlık tarihinde normali ahlakı din belirler. Ahlak felsefesi okursanız görürsünüz. 4. Benim tecavüzü veya diğer cinsel suçları eleştirmediğimi nerden çıkardınız? Benim adıma konuşma hakkını kim verdi size? Yazdığınız zırva olsa da cevap vereyim evlilik dışı tüm cinsel ilişkileri ( tecavüz, eşcinsellik, ensest, pedofili, dost hayatı vs.) lanetliyorum. Oldu mu? Neyse bu kafa ütüleyen zırvaları çok duydum. "Lekum dînukum veliye dîn"
Merhaba. Benim incelememe de ''yaptığınız yorumlarla eşcinselliğe özendiriyorsunuz'' demişsiniz. Tam olarak siz mi özendiniz eşcinselliğe benim yorumumdan dolayı? Ona göre bir cevap vereceğim. Eğer bir hemcinsinizden hoşlandıysanız, korkmanıza gerek yok. Bu bir tercih veya özenme değil, yönelimdir. Ama yok, siz eşcinsel değilseniz ve başkaları adına endişeleniyorsanız çözüm çok basit; sizi hiç mi hiç alakadar etmeyen bu konuları kafanıza takmamak. Ayrıca İlyada'yı okuduz mu? Orada da epey bir yakındırlar Akhilleus ile Patroklos. Bir siz uyanıksınız, bir siz her şeyi biliyorsunuz.
Ömer Faruk Türker
Hakaret ettiğinize göre fikriniz bitmiş. Hadi başka kapıya. Fikri bitmiş biriyle konuşmakla zaman kaybetmem.
ABİ ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. SAYENDE GAY OLDUM. İYİ Kİ VARSIN.
Bu kutsal abimiz sadece kelimeleri kullanarak beni gay yaptı. Mucize bu.
Kitabı gerçekten okusaydınız “vıcık vıcık eşcinsel!??”bölümleri olmadığını görürdünüz. Keşke madelin miller size sorsaydı kitabı yazarken dimi
Ömer Faruk Türker
Eşcinselliği sapıklık Sapkınlık olarak görüyorum. Kitaptada bal gibi bu sapıklığın normalleştirilmesi var. Genç aşıklar zırvalarını kendinize saklayın.
Homeros'un İlyada ve Odessa kitaplarini okumadan netflix dizisi gibi demen cok sacma tabirdir. izlediginiz Truva filmi gercegi carpitmistir. internette bile geciyor allah askina ya. kitaplarda acik acik sevgililer denmez ama Patroklos oldugunde Akhilleus'un cigligini annesi Thetis'e kadar ulasmasi, ben oldugumde kullerimi seninkiyle bir koysunlar demesi. onun cesedine kapanip aglamasi... hatta Odessa kitabinda oluler diyarinda Odysseus birlikte gorur ve senden daha mutlusu yok. yani yazar bu kitap icin uydurmadi bu iliskiyi, bizzat arastirarak yapti ve sana da tavsiye ederim arastirmayi.
Ömer Faruk Türker
@shinnn Çok saçma şeyler yazıyorsunuz. Olmayan şeylerin olmadığını kanıtlamamı istiyorsunuz. Bunlar uydurmadır. Destanlar sözlü gelenekten gelen ve zamanla değişen uydurmalardır. Mitolojide eşcinsellik hatta ensest ilişkilerde görülür vardır. Ama bu kitap özelinde homeros mezarından gelse yok kardeşim ben bu ikisini yol arkadaşı olarak kurguladım dese hayır onlar aşıktı diyeceksiniz. Ne kadar saçmalıdığınızı farkettiniz mi? Şu dediğinize katılıyorum. Eşcinsellik bir yönelimdir. Yanlış sapkın bir yönelim. Bunun sapkınlık olduğunu kuran, tevrat ve incilde de yazar. Ben bunlara inanmıyorum diyorsanız o sizin inancınız. Ama bende böyle inanıyorum ve benim aklıma da yatıyor. Bir an babanızın başka bir adamın elini tutarak geldiğini hayal edin. Baba sen böyle mutluysan ben de mutluyum mu diyeceksiniz. O yüzden bu zamanda geçer akçe bu eşcinsellik sapkınlığı. Neyseki Rusya Amerika dahil Batılı devletler bile artık bu işin cılkının çıktığını anladı. Gerekli önlemleri almaya başladı.
Akhilleus gibi mitolojik bir kahramanın cinsel tercihlerini sorgulamayı geçtim netflix dizisi gibi diyerek aldığı ödülleri buna bağlamak apayrı nerden baksak elde kalıyor😅 Zeusun yaptıklarını sakın okumayın kalbinize yazık ensestlik falan yürek dayanmaz😂