TutunamayanlarTutunamayanlar 70 lira, Kurtlarla Koşan KadınlarKurtlarla Koşan Kadınlar 65 lira, Kinyas ve KayraKinyas ve Kayra 88 lira… Kitaplar artık inanılmaz pahalı. Hem de bunlar internet fiyatları. TYT-AYT kitaplarına hiç girmiyorum bile. :( ⬇️ instagram.com/reel/CgPXVg8F3t...
44,7bin Gösterim
İnsanlarımız hâlâ çok iyimser. İthaki'nin "Bilimkurgu Klasikleri"ni zevkle takip ederdim. Şuan çıkan kitaplara sevinemiyorum. 500 sayfalık kitabın etiket fiyatı 120 lira. Çok severek takip ettiğim serileri bırakma noktasına geldim. Şuan uyguna ne bulursanız stoklayın derim. İlerde bu fiyatları da mumla arayacağınız zamanlar sizi bekliyor. Enflasyon ve fırsatçılık artık hiper bir şey.
Oğuz Aktürk
özellikle de tutunamayanlar bitcoin’e dönüşmüş gibi artık. birkaç sene önce tutunamayanlar’ı alanlar iyi yatırım yapmışlar
TutunamayanlarTutunamayanlar ı 30 liraya Kinyas ve KayraKinyas ve Kayra yı 28 liraya almıştım... Hey gidi günler
Giderken beni de müsait bi köşede lütfen 🙏
Tutunamayanlar-40 Lira, Kinyas ve Kayra 49 Lira, Fiyatları uygun değil evet fakat internetteki en pahalı fiyatları örnek göstermenize gerek yok. Amazonda söylediklerinizin neredeyse yarısına satılıyor.
En ucuzy bkm olmasına rağmen ...
Ben lise zamanımda 100, 200 lirayla sahaflarda vurgun yapardım. Uzun zamandır sahaflara gitmiyorum. Bir de o zaman 18, 19 tane kitap alırdım para arta kalırdı. Şimdi 10 tane alabilsem öpüp anlıma koyayım
Şartlar doğrultusunda ancak
Stokçuluk kazanacak okuma listeme ekledim kitapları almıştım zamanı gelince okurum diye