2023 2. kitabı
Okunma: 26 Şubat 2023 15:46
Doğan Cüceloğlu
Doğan Cüceloğlu
'dan okuduğum ilk kitap.Okumak için biraz geç kaldığımı düşünüyorum. Kitabı okurken keşke sınava hazırlandığım senelerden birinde okusaydım dedim. Çünkü Doğan Cüceloğlu hayata umutla
Psikoloji
Var mısın?Doğan Cüceloğlu · Kronik Kitap Yayınları · 202137,7bin okunma
2.226 Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Sınavlara hazırlık ile ilgili olarak
İnsan ve Davranışı
İnsan ve Davranışı
kitabında 10 madde civarında çok güzel bir metodu vardı. Çok kişiyle paylaşmıştım. Ayrıca ben de her Doğan Cüceloğlu kitabını okuduğumda en az 3 kitap daha not alır ve muhakkak okurum. Kaleminize sağlık güzel bir inceleme olmuş. Yeni başladıysanız bu arada
Savaşçı
Savaşçı
ve
İnsan İnsana
İnsan İnsana
kitaplarını okumanızı tavsiye ederim:)
Ah şu sınavlar🥹 kitabı hemen not alıp okumaya çalışacağım bende elimden geldiğince gençlerle paylaşmaya çalışayım. İnceleme konusunda henüz yeniyim ve paylaşmaya çekiniyordum ama övgünüz beni çok mutlu etti. Teşekkür ediyorum. Kitap tavsiyelerinizi not aldım zamanla okuyayım inşallah 🌸
Göğe Vurgun
Göğe Vurgun
Rica ederim. İncelemenizi zevkle okudum. Malesef sizin gibi kaleminde bilgi ve samimiyet olan okurlar nedense inceleme yazmaktan çok çekiniyor. Umarım okuduğunuz her kitap için bir inceleme yazarsınız:)
İncelemenizi çok beğendim, emeğinize sağlık. Uzun zamandır okumak istediğim bir kitaptı. Sayenizde en yakın zamanda alıp okuyacağım. Teşekkürler 🙏🏻
Rica ederim. Çok sevindim. Kesinlikle en azından bir defa okunması gereken zaman zaman da tekrar göz atmalık bir kitap.🌸
1 yanıtı göster