muhteşem bir kitap!
2026 15. kitabı
Bu kitap yorumunu Instagram'daki "alintilarlayasiyorum" profilimde de okuyabilirsiniz: instagram.com/p/CqGQ-kdoRUQ Hangimizin içinde bizi bizden uzaklara sürükleyen bir
İçimizdeki ŞeytanSabahattin Ali · Yapı Kredi Yayınları · 2019208,6bin okunma
··1 alıntı·
2 +1'leme
39,5bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Kitabı okudum ama üzerinden zaman geçti çok detaylı hatırlamıyorum. Damağımda bir tat bırakmıştı incelemeden sonra tekrar benzeri oldu . Hüzün sanırım bu.
hüzün çok değerli bir duygu bence, eğer onu kendimiz için verimli kullanabilirsek kitap önerim: - kazuo ishiguro, günden kalanlar
iftardan sonra nasıl tak diye burdayım 🤓 incelemeye yorumunu belirten arkadaşlar için kitap önerilerine son hız devam ediyoruzz 📚
günaydınlarr hayırlı ramazanlar diliyorum 🙏🏻 bugün bütün gün bu incelemenin altına yorumunu yazan arkadaşlara kitap önerisi hediyelerim olacak. yorumlarınızı bekliyorum 📚
yorum yazanlar için bugünlük son kitap önerilerini de veriyorum. ramazan’a girmeden önce yeni bir kitap keşfetmek isterseniz incelemeyi okuyup yorum yazabilirsinizz
Kitap gibi yorumunda muhteşem :) bende okumadım dediğinde şaşıranlar arasındayım böyle müthiş bir eseri bu zamana kadar nasıl okumadı diye :) malum senden muhteşem kitaplar kaçmaz :) Kitap önerini merakla bekliyorum 😊
teşekkür ediyorum, tabii ki kitap önerim: - oğuz atay, oyunlarla yaşayanlar
2 yanıtı göster
Kitap önerisi?
tabii kitap önerim: - cuniçiro tanizaki, bir kedi, bir adam, iki kadın
Instagram'da bu kitabı paylaşıp okuyan var mı dediğinde adeta şok olmuştum bu kitabı şuana kadar okumadığın için. O günden sonra merakla incelemeni bekledim, yine çok başarılı olmuş :) bu kitabın ruhumda ayrı bir izi var. Şimdi bana Türk Edebiyatından bir öneri lütfen! :)
teşekkür ediyorum, tabii ki kitap önerim: - mirze elekber sabir, hophopname
1 yanıtı göster