Savrulan Hayatlar
2024 52. kitabı
Okunma: 15 Mayıs 2024 17:16
Kapak Kızı (#239577034), Yeşil Peri Gecesi (#240600281), ve Osman puzzle birleşti. Romanı Osman’nın günlüklerinden ve günlüklerde geçen kişilerin gözünden okuyoruz. Muhteşem bir kurgu ile gerçek bir hayat gibi. İç içe geçmiş hayatlar,zamanın acımasızlığı,insanların acımasızlığı,büyümek,büyüyememek, bocalama,arayış,savrulma,sürüklenme, bir kadına nasıl kötü bakılır,hayatı nasıl mahvedilir…bundan daha iyi nasıl anlatılabilirdi! Osman: Lüks ve marka düşkünü zengin aile evladının sorumsuzca para harcaması,marka ve lüks takıntısı ile yaşaması ve bunu yaşamı olarak bilen bir adamın kendi günlüklerinden hayatına şahit oluyoruz. Osman,hayalleri olan çabası olmayan(Oblomov) yitik bir adam. Her şey olmak isterken hiçbir şey olamayan bir adamın hikayesi. Roman bitti,sanki kamyon geçti üzerimden.
Edebiyat & Roman
OsmanAyfer Tunç · Can Yayınları · 20208,3bin okunma
14 +1'leme
15,9bin Gösterim
Bu romanı okumam için üzerimden tır geçmesini göze almalıyım demektir 🫣🫣 Emeğinize sağlık hocam 🍀
Biraz öyle😔… Teşekkür ederim 🙏
Beğendin mi Alper?
Alper Turgay
Çok çok beğendim. Seriye başlamalısın kesinlikle çok beğenirsin.
Gerçekten çok iyi üçlemeydi 👌🏻
Kesinlikle 👍
Alper Turgay Tamam okurum o zaman... Kapak Kızı kitabını da daha sonra okurum...Parçaları bu şekilde de birleştirebilirim galiba...Sorumu cevapladığın için teşekkür ederim...
Alper Turgay
Rica ederim. Keyifli okumalar dilerim.
Bende bu seriyi okuduğum da benzer şeyler hissetmiştim. Ne hayaller ne hayatlar diyorsun. Ayfer Tunç kitaplarını okutmaktan öte sahnenin kenarından tiyatroyu izler gibi hissediyorum. Sanki masa kurulmuş onlar masada içiyor.Sende lütfen Şebnem lütfen diyorsun sufle verir gibi.
👍