Son 2 ayda
Rövşen Abdullaoğlu
Rövşen Abdullaoğlu
kimi əjdaha bir yazarla tanış oldum. Ən son Kafkanın kitablarını bu qədər tez vaxtda alıb oxuduğumu xatırlayıram. Bu yazarıda tələbələrimin sayəsində tanımışam. "Müəllim paylaşdığınız kitab rəfinizdə, diqqətlə baxdıq, öz yazarlarımız çox az oldugunu gördük" cümləsi ilə başladı. İlk kitabı "Reyslər üzərinə uzanmış adam" oldu. Və bu kitabdan sonrada müəllimə ayrı bir bağlılıq yarandı. Daha sonra digər tələbələrimin aldığı "Abaddon" kitabını oxudum. İlk kitabı necə kədərli idisə, ikincisi o qədər həyəcanlı idi. Naxçıvanda tanış oldum, Naxçıvanda 2 kitabını bitirdim deyərək, sonuncu kitabınıda Bakıya gəlməyimə bir gün qalmış elə Naxçıvandan aldım. Hal-hazırdada onu oxumağa başlayıram. İlk səhifələrdən verdiyi vibe zatən yenə "özü" olduğunu göstərir. Qısacası bu müəllimin kitabını oxuyun, oxutdurun. Adamın yetəri qədər uğuru var amma yenədə biz öz dəyərimizi verməliyik.
1.885 Gösterim
4 kitabını oxumuşam,ancaq 2 kitabını bəyəndim. Bu şəhərdə kimsə yoxdur kitabını yarım qoyandan sonra düşünürəm ki, uzun müddət bu yazıçıdan nəsə oxumayacam)
Önceki 4 yanıtı göster
Fidan Məmmədli
Fidan Məmmədli
Rövşən əmi: Allah razı olsun, kader kismet…
Şəxsi inkişaf kitablarını oxumamışam, amma bütün romanlarını oxumuşam yazıçının. Bəli, gözəl yazır. Romanlarını bəyənmə ardıcıllığım: 1)
Ləpirçi: Mən Yeməli Deyiləm
- 8/10 5)
Abaddon
Abaddon
- 7/10
Süper o zaman, zatən 1-2 kitabını daha oxumağı düşünürdüm. Deməli bunlar Ləpirçi və Koramal oldu. Təşəkkürlər Vəfa xanım🤝🏻
1 yanıtı göster
edebiyyatveincesenet.az/index.php/az/ed... Bu yazı "Relslər üzərində uzanmış adam" əsərindən nəticə olaraq çıxan pessimist bir yazıdır. Arada özümü reklam edib gedirəm)
Önceki 8 yanıtı göster
Mende var amma eger oyrenme muddetindesizse heleki erkendi onlari oxumaq. Linkedin istifade edirsizse orada arada maraqli paylasimlar edirem.
1 yanıtı göster
Rövşən əminin 15 kitabını oxuyan birisi kimi deyirəm ki, haqlısınız😁
Önceki 4 yanıtı göster
Rövşən əmi özü unudub bəlkədə bəzi kitabları, 15 nədi -_-
6 yanıtı göster
Bu şəhərdə kimsə yoxdur mənim üçün ən doğma kitablardan biridir. Özümü ən dibdə, ən bərbad hiss etdiyim anda oxumuşdum. Ən bəyəndiyim və incələmə yazmağa çəkindiyim tək kitabdır. Qorxuram ki, nə qədər yazsam da, əksik olan nələrsə qalacaq 🦋
Önceki 6 yanıtı göster
Jalə İslam
Jalə İslam
Nadir tapılan, lazımsız bir xəstəlik… Yapacak bir şey yok