, bir kitap okudu
Okunma: 29 Eylül 2024 11:07
2024 34. kitabı
İvan Gonçarov
8.7/10 · 49,8bin okunma
Bu kitabı okumayan bir ben kaldım sanıyordum.:)
Mustafa Kemal Baba
Ben de bir tek ben kaldım sanıyordum :) neyse ben artık azınlıktan çıktım sayılır :))
Kitabı üç kez öp öyle yerine koy :))
Lina zavallı biz :)
27gunnn?) Aslinda ben de okurken Oblamovdan cok az farkim vardi,kitap olarak okusaydim icinde uyusturucu falan var sanardim,ama pdf okumustum bende,bi turlu bitmek bilmiyordu,okudukca sayfa cogaliyordu sanki)
Mustafa Kemal Baba
Oblomov okuyucuyu çok etkiliyor ya bulaşıcı bir şey olsa gerek :)) ama bu uygulamanın da zaman kavramı olarak bir sıkıntısı var bence.
En merak ettiklerim listesinde olup hiç okuma imkanı bulamadığım o kitap:) Merak ediyorum, ne kadar Oblomov'luk var bende)
Mustafa Kemal Baba
Kitabsever inceleme henüz belli değil fakat yazarsam spoiler olmaz :)
Neredeyse 3 yıl oldu okuyalı. Çok sevmiştim. İlk kez o zaman "Oblomovluk" diye bir tür psikolojik durum olduğunu da öğrenmiştim. Bence hepimiz zaman zaman kendimizi oblomov gibi hissederiz. Kitapda kendinizle ilgili bir çok şey bulacağınıza neredeyse eminim. Umarım inceleme okuma şansımız olur. Şimdiden merakla bekliyorum. Keyifli okumalarınız olsun :)
Esina 😂😂
Bu kitabı unutamam :)) sonlarına doğru okumaya dalıp çorbayı taşırmıştım 🙈 Size keyifli okumalar :))
Mustafa Kemal Baba
Çok iyiymiş o zaman :) ben henüz yolun başındayım. Teşekkür ederim size de keyifli okumalar 🤗📚
Tam bir aşk kitabı 😅
Mustafa Kemal Baba
okuyankoalaa aynen öyle oldu :) Güzel kitap fakat insanı çileden çıkaran bir karakter var.