Siz de kıymetli profilleri ekleyin,istifade edelim inşallah
Allah'ım, sosyal medyanın kirinden, pasından, kibrinden, nasından bizleri 1000Kitap1000Kitap ile muhafaza ettiğin için şükürler olsun. İnsanın olduğu her yer gibi burada da her ne kadar çer çöp profiller olsa da bizi; Ebû SâqîEbû Sâqî Vakti Garîbe Âlemi MuhalVakti Garîbe Âlemi Muhal Allahın funny bi kuluAllahın funny bi kulu Mert C.Mert C. Selîm Gök[h]anSelîm Gök[h]an Nedamet DergisiNedamet Dergisi FâtihFâtih •Selcan•Selcan dr.ubeydullahdr.ubeydullah Oğuzhan Âsım GüneşOğuzhan Âsım Güneş Ömer Faruk KarademirÖmer Faruk Karademir [Fatih][Fatih] @_maverayolcusu @Sareozz haticehatice Esra NurEsra Nur ZihasseZihasse Alp Eren YILDIRIMAlp Eren YILDIRIM ...(ekleme yapılacak) Rızan üzere ilim ile hemhal olan profillerle nasiplendirdiğin için şükürler olsun. Okumak yolumuza enginlik, Anlamak ve idrak etmek safhamıza derinlik katan profiller için şükürler olsun. Bu mübarek gecede onların her ne duası, ümidi var ise rızan ile hayr ile afiyet ile nasip eyle. İki cihan saadeti nasip eyle. Nefs imtihanında muzaffer eyle. Hânelerini huzur mutluluk muhabbet sağlık sıhhat afiyet üzere islam hânesi eyle. Gerek çekirdek, gerek büyük aileleri ile iki cihanda da mesut bahtiyâr eyle. Günahlarını affeyle, mağfiretin ile şefkatin ile muamele eyle...Amin...
1.670 Gösterim
Allah razı olsun ablacım 🥹 Şu asırda senin gibi candan muhabbet duyan bir abla gerçekten nimet... Eksik olmayasın❤️ Rabbim muhabbetimizi artırsın, dualarımızı kabul buyursun 😌
Müptedi Kâri
Amin ecmain olsun kardeşim. Var olasın.💐 Nezaketin için teşekkür ediyor, her ne kadar layık olmasam da kıymetli sözlerini iltifat kabul ediyorum. 💜 Birine dua etmek isteğinden, gönüllülüğünden daha kıymetli bir şey var zannediyorum! O da bir gönülde bir fikirde bir niyette; Dua edilmeye lâyık bir duruş, Dua edilmeye lâyık bir hâl, ahvâl, fikir, zikir ve niyet üzere olmakla birlikte Sese, söze, gönle, fikre Hakk rızasınca hayr üzere dua için ilham olmak, olabilmek. İnsan, duaya ilham olduğunun farkında olur mu bilmiyorum Lakin, yazan biliyor ki yahut dua eden; Kelâm, topraktaki mahsûl misalidir! İnsanın insana sirayeti, ünsiyeti minvalinde o toprakta dua filizlenir, yeşerir. Duayı var kılan sizlersiniz. Bu fakiri vesile kılan sizlersiniz Allah razı olsun. Sürç-i lîsan etmişsek affola
Selamun Aleyküm. Estağfurullah, kıymet İslâmİslâm' dır. Biz de hizmetkârı sayılabilsek diye uğraşır dururuz. Allah razı olsun
Müptedi Kâri
Ve aleyna aleyküm selam hocam. Birine dua etmek isteğinden, gönüllülüğünden daha kıymetli bir şey var zannediyorum! O da bir gönülde bir fikirde bir niyette; Dua edilmeye lâyık bir duruş, Dua edilmeye lâyık bir hâl, ahvâl, fikir, zikir ve niyet üzere olmakla birlikte Sese, söze, gönle, fikre Hakk rızasınca hayr üzere dua için ilham olmak, olabilmek. İnsan, duaya ilham olduğunun farkında olur mu bilmiyorum Lakin, yazan biliyor ki yahut dua eden; Kelâm, topraktaki mahsûl misalidir! İnsanın insana sirayeti, ünsiyeti minvalinde o toprakta dua filizlenir, yeşerir. Duayı var kılan sizlersiniz. Bu fakiri vesile kılan sizlersiniz Allah razı olsun. Sürç-i lîsan etmişsek affola
Meşhur olmuşam haberim yeni oldu. Allah benden razı olsun. 😌 Allah sizden de razı olsun ablam. 🌺
Müptedi Kâri
Âmin âmin, Allah ﷻ razı olsun kardeşim. Rabbim bizler için ettiğin duaların kat kat fazlasını size nasip etsin. Birinin duasında var olmak ne güzel… 🌸✨
Müptedi Kâri
Amin ecmain olsun kardeşim. Birine dua etmek isteğinden, gönüllülüğünden daha kıymetli bir şey var zannediyorum! O da bir gönülde bir fikirde bir niyette; Dua edilmeye lâyık bir duruş, Dua edilmeye lâyık bir hâl, ahvâl, fikir, zikir ve niyet üzere olmakla birlikte Sese, söze, gönle, fikre Hakk rızasınca hayr üzere dua için ilham olmak, olabilmek. İnsan, duaya ilham olduğunun farkında olur mu bilmiyorum Lakin, yazan biliyor ki yahut dua eden; Kelâm, topraktaki mahsûl misalidir! İnsanın insana sirayeti, ünsiyeti minvalinde o toprakta dua filizlenir, yeşerir. Duayı var kılan sizlersiniz. Bu fakiri vesile kılan sizlersiniz Allah razı olsun. Sürç-i lîsan etmişsek affola
Allah Teâlâ razı olsun. Mesrur oldum. Rabbim hüsn-ü zannınıza layık eylesin. Her dileğinize hem kendi payıma hem de sizin için misliyle AMİN...
Müptedi Kâri
Amin ecmain olsun hocam. Birine dua etmek isteğinden, gönüllülüğünden daha kıymetli bir şey var zannediyorum! O da bir gönülde bir fikirde bir niyette; Dua edilmeye lâyık bir duruş, Dua edilmeye lâyık bir hâl, ahvâl, fikir, zikir ve niyet üzere olmakla birlikte Sese, söze, gönle, fikre Hakk rızasınca hayr üzere dua için ilham olmak, olabilmek. İnsan, duaya ilham olduğunun farkında olur mu bilmiyorum Lakin, yazan biliyor ki yahut dua eden; Kelâm, topraktaki mahsûl misalidir! İnsanın insana sirayeti, ünsiyeti minvalinde o toprakta dua filizlenir, yeşerir. Duayı var kılan sizlersiniz. Bu fakiri vesile kılan sizlersiniz Allah razı olsun. Sürç-i lîsan etmişsek affola
Estağfirullah, güzel dualarınız için Allah razı olsun. Bilmukabele inşaallah. Allah, sizi ve bizi istikametinden ayırmasın.
Müptedi Kâri
Âminnn, teşekkür ederim, Allah razı olsun; bizleri hüsnü zannınıza layık eylesin, sizlere de bizler için dilediğiniz hayırları kat be kat artırarak nasip etsin 🤲🏻🌿
Müptedi Kâri
Amin ecmain olsun hocam Rica ederim. Birine dua etmek isteğinden, gönüllülüğünden daha kıymetli bir şey var zannediyorum! O da bir gönülde bir fikirde bir niyette; Dua edilmeye lâyık bir duruş, Dua edilmeye lâyık bir hâl, ahvâl, fikir, zikir ve niyet üzere olmakla birlikte Sese, söze, gönle, fikre Hakk rızasınca hayr üzere dua için ilham olmak, olabilmek. İnsan, duaya ilham olduğunun farkında olur mu bilmiyorum Lakin, yazan biliyor ki yahut dua eden; Kelâm, topraktaki mahsûl misalidir! İnsanın insana sirayeti, ünsiyeti minvalinde o toprakta dua filizlenir, yeşerir. Duayı var kılan sizlersiniz. Bu fakiri vesile kılan sizlersiniz Allah razı olsun. Sürç-i lîsan etmişsek affola