·416 syf.····Okunma: 27 Mart 2025 18:06 bu inceleme hic iyi seyler icermeyecek...
kitap gercekten cok basarisizdi. kitabin sonunda yazarin 2000 dogumlu oldugunu ve "gumus yurek yazarin ilk kitabidir." yazisini gorunce O KADARINI FARK ETTIK CANIM diye dusundum...
normalde cok kotu der gecerim ama kitaptaki sıkıntılar nedir neden kotu onu yazacagim cunku beni sinir etti
1) direkt yazim dili COK KOTUYDU acemice cumlelerle dolu felaket. en kotu kisim buydu zaten bazi cumlelerin sacmaligina GOZ DEVIRDIM
2) karsilikli konusmalar cok basarisiz
3) kurguda havali olmasi icin bir seyler eklenmis ama hepsine NEDEN??? dedim yani ne alaka
4) kurgusu cok banaldi ona hic girmiyorum
5) 1. kisi agzindan yazilmasi 10 kat sacma yapmis her seyi.
6) kizla elemanin arasinda bir seyler gelismesi cok sacma geldi ne ara boyle asik oldunuz abi siz
7) betimlemeler REZIL gercekten 8. siniftaki ilk kitap denemem bundan daha guzeldir saka yapmiyorum
8) offf cok kotu iste
ikincisini asla okumam. bunu okuyup seven (1) ne diye seviyor (2) hayatinda baska kitap okumamis mi (3) fantazi okumak istiyorsa gitsin yuzuklerin efendisi okusun.
neyse ki bu kitabi bana birisi onermedi yoksa o kisiyi cok fena zorbalardim boyle seyleri okuyup begendigi icin. kendi belami bulmusum
yani cok kotuydu okumayin okutmayin boyle bir vakit kaybina asla degmez