Puan vermedi
Merhabalar... İlk okuduğum Sherlock Holmes kitabı oluyor eser. Biraz geç oldu farkındayım ama durum böyle. Aslında pek yabancı değildim kendilerine. İki adet filmini seyretmiştim sinemada. 1940-50'lerde çekilen Sherlock bölümlerinin bir kısmını da izlemiştim. Ve de son olarak aktüel olan dizisini de severek takip etmiştim. Her ne kadar dizinin yeni bölümlerini beklemek ömür törpüsü olsa da... Kapıldım gittim gönlümün Agatha'sına, Arthur'u ihmal ettik. Kitabıyla tanışmak otuzuma kısmet oldu. Kitap için uzun uzun Manas Destanı yazmayı düşünmüyorum. 12 adet birbirinden güzel öyküler bulunmakta. Favori öykülerim "Bohemya'da Skandal", "Mavi Yakut", "Bascombe Vadisi'nin Esrarı" adlı öyküler oldu. Sherlock'un kimsenin önemsemediği küçük nüanslar ile yaptığı çıkarımlar Hercule Poirot'un "küçük gri hücreleri" kadar nefisti. Son olarak Sherlock okumalarıma devam edeceğimi belirtirken, "Sherlock başlangıç kılavuzluğu" için yardımını esirgemeyen fazifazi arkadaşıma bir kez de buradan teşekkürlerimi sunarım. "İyi polisiye iyi edebiyat" mottosuyla kitabı okumak isteyenlere keyifli okumalar dilerim. Dizinin, canımın içi, keman solosuyla başbaşasınız, keyifli dinlemeler, iyi akşamlar. youtube.com/watch?v=l6B-8V4...
Sherlock Holmes - Akıl Oyunlarının GölgesindeArthur Conan Doyle · Martı Yayınları · 202015bin okunma
Dizinin son sezonunu izlemedim, ilk bölümü yarıda bırakmıştım. Müziği dinlemek güzeldi..teşekkür ederim :)
Yazın tekrar baştan alacağım :) Rica ederim hocam, keyifli dinlemeler
Benedict Cumberbatch ve dizinin hayranı olarak söylemeliyim ki dizi müzikleriyle yapılmış keman derlemesi oldukça güzeldi :) Paylaşım ve inceleme için teşekkürler
Çello ve kemanlı versiyonlarıda güzel. :) Rica ederim Fatma hocam, keyifli dinlemeler, iyi akşamlar
" Şüphe Asla Uyumaz " kitabini da öneriyorum size. Keyif alacağinizdan eminim:)
Şu an "Suç Detayda Saklıdır" ı okuyorum. 3.okunacak kitap da sizinkisi olacak :) Zaten sıralama öyle, teşekkür ederim :)