nihat genç okuma etkinliği..
Nihat Genç .. hayatı, düşünceleri, köşe yazıları, kitapları, programları.. özelinde birçok şey söylenebilecek.. kendisi üzerinden kendisini savunanlar, kendisine karşıtlar özelinde taraflar arası belki de uzun uzun tartışmalar yapılabilecek birisi.. amacım, niyetim, kendisi üzerinden bu uygulamada bu uygulama kullanıcıları arasında tartışma yaratmak değil.. amacım, niyetim, 4 temmuz 2025 tarihinde hayatını kaybeden Nihat Genç in kitapları üzerinden bu uygulamada kendisini bilmeyen, tanımayan uygulama kullanıcılarınca tanınması, bilinmesi, kendisini bilen, tanıyan uygulama kullanıcılarınca hatırlanması.. bu uygulamada yer alan uygulama kullanıcıları elbette ki kendisini, düşüncelerini, söylemlerini sevmeyebilir, benimsemeyebilir.. ya da tam tersi.. kendisinin her söylediğini ben de tasvip etmesem de kendisi benim gözümde şöyle biridir; #277330527 kendisini kitapları üzerinden tanımak, düşüncelerini öğrenmek, anlamak isteyenler, kendisini kitapları üzerinden hatırlamak, uygulama kullanıcılarına hatırlatmak isteyenler ya da kendisi özelinde farklı düşüncelere sahip olanlar.. uygulamada yer alan herkesi kendisinin kitapları özelinde yaptığım bu okuma etkinliğine davet ediyorum.. okumak isteyip de elinde nihat gençin kitapları olmayan/lar var ise, kendisinin bazı kitaplarının pdf versiyonları şu ileti içerisinde yer alan linkte mevcut; #277225326 etkinlik tarih aralığı: 10 temmuz 2025 - 10 ağustos 2025 etkinliğe dahil olanlara/olacaklara, bu iletiyi daha fazla kişinin görmesini sağlayanlara, etkinliğe dahil olmak isteyip de farklı sebeplerden dahil olamayanlara ayrı ayrı çok teşekkürler.. iyi günler.. iyi okumalar.. (not: olur da bu etkinliğe katılacak/lar olursa kendisinden/kendilerinden okudukları kitaplardan yapacakları alıntıları mümkünse Nihat Genç konu başlığını etiketleyerek yapmalarını rica ederim.. kendisinin, yazdıklarının, söylediklerinin bu şekilde uygulamada daha düzenli olup daha kolay erişilebilir olacağını düşünüyorum..) tekrardan iyi günler.. iyi okumalar.. etkinliğe katılanlar: 1. Grekov Kafkayevski 2. @dedekorkutundarwincitorunu 3. Almıla 4. Varsayalımismail • İTC 5. Takane no Hana ⸙ 6. Pluviofil 7. Demet 8. bala. •itc 9. @orsalesta 10. Sümeyra Özat 11. @babilinasmabahcesi_ 12. @Ashlesha 13. emirhan 14. @bindokuzyuzondokuz 15. Hatice 16. Kültür Ebesi 17. Misaki
Nihat Genç
2.698 Gösterim
Efenim ben etkinliği görmemişim 🤦🏻‍♀️🫣 beni de yazınız yetişirim size 🥹umarım öyle sanıyorum ki 😂
Grekov Kafkayevski
olsun, şu an itibariyle hem görmüşsünüz hem de etkinliğe dahil oluyorsunuz.. bu görememenizi misliyle telafi eder bence.. 🙂🙌🥂 bu arada etkinliğe dahil olduğunuz için teşekkür ediyorum ve sizi de etkinliğe dahil olanlar arasına eklemeye gidiyorumm.. ✍🙂🥂✨
Etkinliğe eşlik etmek isterim. Merhum yazarın düşünce dünyasını daha iyi anlayabileceğim öncelikli kitap önerileriniz varsa öğrenmek isterim.
Grekov Kafkayevski
yanılmıyorsam kendisinin Anadolu Yazarını Dinliyor adlı kitabı yine kendisinin programlarda yaptığı konuşmaların kitaplaştırılmış haliydi.. ve yine yanılmıyorsam Edebiyat Dersleri / Edebiyat Derslerine Giriş (bu ikisi aynı kitap..) adlı kitaplar da kendisinin hayatından izler taşıyan, otobiyografik ögeler barındıran kısa yazılardan oluşmuş kitaplar.. ve yine yanılmıyorsam Dün Korkusu adlı kitap da kendisinin de yaşadığı zamanları anlatan bir dönem romanı.. isterseniz öncelikli olarak bu kitaplardan birisine bakabilirsiniz.. olur da bu kitaplar sizi kendisine çekmez ise yazarın Sordum Kara Çiçeğe , Arkası Karanlık Ağaçlar gibi dönemin gündeminde yer alan olaylar özelinde yazdığı kısa yazılarının derlenmiş hali olan bu kitaplara bakabilirsiniz.. ✍✔ bu arada etkinliğe dahil olduğunuz için de size ayrıca teşekkür ederim.. ✍🙂✨
Ay ben de okuyordum şimdi gördüm etkinliği yerinde oldu🪬 Sordum Kara Çiçeğe
Grekov Kafkayevski
size de yorumlarda yer alan bir uygulama kullanıcısının başına gelen 'nadir görülen etkinliğe dahil olduğunu fark etmeden etkinliğe dahil olma durumundan olmuş..' sanırım.. 🥲 etkinliğe dahil olduğunuz için de teşekkürler bu arada.. 🙋‍♂️🥂🙂
Kitap: Köpekleşmenin Tarihi Alıntılar: #280210486 #280210706 #280211505 #280213167 #280215357 #280475141 #280665356 #280668634 #280680634 #280726875 #280728743 #280736429 #280737077 #280738054 #280738984 #280749761 #280751951 Bunu azıcık gecikmeli bitirmiş bulundum. :') Etkinlik için tekrardan teşekkür ediyorum kendi adıma, devamını bekleriz. 🙃
Grekov Kafkayevski
yok yok gayet zamanında bitirdiniz, tarihe takılmayalım pek.. (= ve rica ederim ve umarım başka bir etkinlikte tekrar buluşuruzz.. (=
Benim bu etkinlikten yeni haberim oluyor normalde ilk sıralarda oluyordum yaa. Neyse 17 de fena değil yaşıma uygun olsun :D Ben de niye herkes Nihat Genç kitabı okuyor diyordum. Etkinlik mi var diye kontrol ettim (direk sizin hesabınıza baktım sizin başlattığınızı düşünerekten çünkü en iyi etkinlikler , düşünceler sizden çıkıyor) ve evet şaşırtmadınız. Uzun lafın kısası yerimi alabilir miyim? :))
Grekov Kafkayevski
elbette yerinizi alabilirsiniz.. adıma söyledikleriniz için ayrı etkinliğe katılım sağladığınız için ayrı teşekkür ediyorum size.. ✍😌🙂✨
Bu yaz Nihat Genç'in en az bir eserini okuyacağım, beni de yazın lütfen :)
Grekov Kafkayevski
✔🤝etkinliğe dahil olduğunuz için teşekkürler.. 🙋‍♂️🙂