ekim okuduklarım/kasım okuyacaklarım
bu ay eylül ayına göre fazlaca toparladığımı düşünüyorum. yani üç kitaptan altı kitaba çıkmak bir şey benim için(bu altı kitabın üçü max 70 sayfa) olsun ama, sonuç olarak bu ay altı kitap okudum ve büyük bir çoğunluğunu çok beğendim. >Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu >Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat >Olalla >Bir Çöküşün Öyküsü >Sicim Krallık >Yanlış Yer Yanlış Zaman inşallah bu performansımı diğer aylarda devam ettirebilirim. kasım okuyacaklarım: şimdi, kesin konuşmak istemiyorum ama kaba taslak bir liste bulunsun burda >Martin Eden⏳bunu ara tatilde okumak istiyorum belki bütün aya da yayabilirim. >Kadınlar Ülkesi✅yeni aldım sayılır ama çok merak ettiğimden hemen okuyayım dedim🙏🏻 >Ne Yaptığını Biliyorum✅ BU KİTABIN 8 OCAKTA DİZİSİ ÇIKACAKMIŞ!!! o yüzden bir an önce okumalıyım >Eğer Kötü Olsaydık bu da yeni eklendi kitaplığıma ama çok çok çok merak ediyorum. okuyan herkes çok beğeniyor (özellikle @fantasticokur'ten çok infulence oldum😽) >Genç Elitler bu kitabı da arkadaşımdan ödünç almıştım bayadır bende duruyor, artık okumam lazım >Sahte Balayı✅ şimdilik bu kadar diyelim inşallah hepsini hatta dahasını okuyabilirim. sizler neler okudunuz, okumayı planlıyorsunuz???
·1 alıntı·
1.747 Gösterim
BEN SADECE ÜÇ KITAP OKUYABILDIM ÜÇ NEDİR YA😭
Martin Eden’ı okuyacağın için çok şanslısın mükemmel bir kitap kesinlikle oku bu arada keyifli okumalar beğenceğinden eminim
Teşekkür ederimmm🫶🏻💖
Merhaba bilinmeyen bir kadının mektubu,bir kadının yaşamından yirmi dört saat ve çöküşün öyküsü okuduğum en güzel kitaplardandı.Kesinlikle okumalısın.Stefan Zweig hayranı olarak korku kitabını da almanızı tavsiye ederim :)
Ayy hepsini okudum hepsi de mükemmeldiii🤩🫶🏻
Eğer Kötü Olsaydık okuduktan sonra bana geri dönüş yapma şansın var mıdır acaba🥹
Tabii ki🫂🤍🫶🏻