Bazı acılar hiç geçmez, insan sadece onlarla yaşamaya alışır.
Gördüm ki her şey boşmuş, ruhun çektiği acılardan ibaretmiş. Sayfa:523 ( CAN YAYINLARI/ 37. BASKI)
Huzursuzluğun Kitabı
Huzursuzluğun Kitabı
Fernando Pessoa
Fernando Pessoa
Acı duymak gülmekten iyidir, zira acı insanın yüreğini arıtır. İnsanları diri diri gömercesine kilitleyip çevrelerinde duvarlar örenin ne olduğu bilinmez ama yine de bir takım duvarların, tel örgülerin, demir parmaklıkların varlığı hissedilir.
Vincent Van Gogh
Vincent Van Gogh
Alıntı
5,7bin Gösterim
Vincent van Gogh’un ünlü Yıldızlı Gece (The Starry Night) tablosunun kanaviçesini yapmaya çalıştım; ancak önceden kalemle işaretleme yapmadığım için desen biraz yamuk oldu. Herkese iyi okumalar dilerim. ^^
Önceki 4 yanıtı göster
Günümüzde kanaviçe işlemeleri azalmış durumda, sizden görmek çok iyi geldi, ellerinize sağlık Mert hocam başka işlemeler de görmek isteriz, iyi okumalar dilerim:)
Yorgun ruhlarımıza günün pozitif fotoğrafı 💐 hizliresim.com/9y5b00o 🐶
Elinize sağlık kanaviçe çok güzel olmuş🌸 Ördek ve köpek rozetinin linki gelir mi? Görmeden önce ihtiyacım olduğunu bilmiyordum😅
Çok teşekkür ederim. ^^ Bana da küçük bir hastamdan hediye geldi. Link bulursam atarım. ^^
1 yanıtı göster
Elinize sağlıkk 🌸 (El yeteneğim iyidir diye geçinen ben şşookkk 🙄🙄)
Çok teşekkür ederim Ayşe Hanım. ^^
Acı geçmiyor, doğru; ama kalbi tamamen kurutmaya da gücü yetmiyor. İnsan o sızının yanına bir şekilde şaşırtıcı bir dayanıklılık, bazen ince bir gülümseme, bazen de yepyeni yollar ekliyor. Hayat her şeyin bittiği dediğin yerden, hiç sormadan yeniden filizleniyor.🤗🌼