Şimddiiii, ben Katabasis’i beş dakika önce falan bitirdim ama gerçekliğe minimum derecede tahammülüm olduğu için hemen yeni bir kitaba başlamak istiyorum. Sizce ne okuyayım: Kuyrukluyıldız Altında Bir İzdivaç(sayfa 63teyim ordan devam ederim bunu seçerseniz) Küçük Kadınlar Köpek Kalbi Clarissa Ya da Neslişah defol mat, fizik ve edebiyat çalış😭 ayyy sizce napıyım???
2.836 Gösterim
Küçük Kadınlar derim şahsen ama ben bunu yazmadan Köpek Kalbi'ne başlamışsın sanırım 😅
Ela Cezan tamamdırrr🥰🥰
Köpek Kalbi bayağı merak ettiğim bir kitap, ona başlayabilirsin. Ya da Kuyrukluyıldız Altında Bir İzdivaç'ı tamamlayıp yeni hedeflere ilerleyebilirsin.🦋 Ve btw, gerçekliğe tahammülsüzlük konusunda... Yalnız değilsin bal köpüğüm💙🫂
Ayyy Köpek Kalbi’ne başladımmm🙌🏻
beencee küçük kadınları okumalısın ​eğer zamansız hikayeleri, güçlü kadın karakterleri ve o vintage havasını seviyorsan bu kitaba bayılacaksın kızların her birinin hayata karşı duruşu o kadar ilham verici kiiii... okurken hem duygulanıp hem de o ana karakter enerjisini sonuna kadar hissediyorsun listenin üst sıralarına almalısınnn şimdiden keyifli okumalar dileriim💝 bi de listende ki her kitap ayrı ayrı değerlii ne seçersen seç hepsi çok güzeell✨
Şimdi Köpek Kalbi’ne başladım ama bunh bitirdikten sonra direkt küçük kadınlara başlayacağımmm🫶🏻
Sanırım ders çalışmalıyız. 1K topluluğu olarak kitapları bırakıp biraz ders çalışmamız gerekiyor. Maalesef. 😔😔
katniss everdeen☆ of evet yaaa hiç bakmadım ben daha😔😔
Clarissa çok iyi stefan zweig intihar ettiği için kitabın sonu yok merak uyandırıcı bi yerde bitiyor
Aaaa sonu olmadığını bilmiyodumm şimdi Köpek Kalbi’ne başladım ama en yakın zamanda onu da okuyacağım🙌🏻
Eger birinin demesine ihtiyac duyuyorsan diye GIT DERS CALIS🥰ama eger sorarsanda Küçük Kadınlar gayet güzeldii🤭🫶
sisi teşekkür ederimmm💗💗
Birazcık geç oldu sanırım ama yks öğrencisi olarak ders çalış diyorum ✋😔
Ofofof bu gidişle öyle görünüyo😔 sana da sınavında başarılar dilerim şimdiden💓