Kitaplarla 5-4-3-2-1 ⋆.𐙚 ̊
Keşfetimi bir anda doldurunca yapmam gerektiğine karar verdim 😚 favori 5 kitabım Hükümran 3 - Mazinin Gözyaşları o kadar zor bir kitaptı ki bayıldımm Martaval kusursuz karakterler Bazı İnsanlar Böyle Yaşar ilk kitabı hatta ilk kırk sayfa 🫶🏻 Siyam 3 - Küllerinden nefret ettiğim karakterlere rağmen Yeraltından Notlar benim kitap zevkim bu okuma listemdeki 4 kitap The Witcher - Son Dilek çok cazip geliyor Kırık Bir Kalp Yabani Topraklar çok yükseliyorum bu kitaba tüm serinin çevirisini buldum Zaman Makinesi okuyacağım ya önermekten vazgeçmeyeceğim 3 kitap Ben hiç kitap öneren bir insan değilim ama Aykırı Yıldız rsden çıkarır Süveyda 1 - Canhıraş dramların annesi babası bu Dalkavuklar Gecesi Z Vitamini aşırı komik bir kitap son zamanlarda okuyup tam puan verdiğim 2 kitap Hükümran 3 - Mazinin Gözyaşları Ses öyküler çok iyiii şu an okuduğum kitap Sessiz Hasta aslında sadece bunu okumuyorum ama 💆🏻‍♀️ Keşfetime alt alta ophelia ლ, sena ve ۶ৎ Ophelia’nın gönderileri düştü credit veriyorum 😚
·1 alıntı·
1 +1'leme
Bende herkes yapıyor diye yapayım dedimm ama aşırı eglenceliymis daha sık yapayim böyle şeyleri en iyisi😋
Şahzede
Değil miii kitaplarla ilgili her şey eğlenceliiii 😚💅🏻
Zaman makinesini bende baya merak ediyorum ya😭🙌🏻💞
sisi bakaliim bir ara okurum herhalde🫂