Bookboyfriendlerimmmm
Ufff bunu yapmazsam var ya eheheheh Fikir için teşekkür ederimm Uzun bir yolculuk sizi bekliyor kemerlerinizi bağlayın 😌 Alabora Limanları Buğra Hannn Sen nasıl bir çocuksun abi sen nasıl bir çocuksun. Kibar mı kibar centilmen mi centilmen... Yenir abi yenir İzler Kalır 2 Sonerr Üç gün Soner diye birisini istiyorum diye her yerde dolaştımm. Benim travmatik yakışıklım yaa. Travmalarına bile aşığımmm Martaval Arzaa Kesinlikle ideal tipim. Boy pos endam... My type abi my typeee Medusa'nın Ölü Kumları 1 Asil ve Gediz Biri ne kadar kibarsa biri o kadar şerefsiz ama ikisine de bayılıyorum ne yapalımm yani Harry Potter ve Felsefe Taşı Draco malfoy Siz seversiniz sevmezsiniz beni ilgilendirmez ben bu malı seviyorum Vârislerin Oyunu Drystan İki kelime GÖLGE PRENSİM Acıların Hükümdarı Fenris Şey ben bunu seviyorum... Yaralasar - 1 kuzey ve hakan Bu ikisini unutmuşummmm aagaggaa

۶ৎ Ophelia

@FateofOphelia
Favori Bookboyfriendlerim
En sevdiğim erkek karakterler listesi!! 💞🙌🏻 (Sıralama yapmakta zorlandığım için sıralama yok, ama sanırım top listenin en üstünde Daren var öwjdkfjfj) Lordlar ve Varisler Daren Çok seviyorum, hatırladığım kadarıyla benim için zirvede kdjfkfj 🫶🏻 Hainin Mührü 1 Hodbin Özellikle final kitabında o kadar bağlandım ki😭😭 Lütfen gerçek ol🙏🏻💞 Kalpsiz Jest Ne diyebilirim... Seni çok seviyorum bunu bil limon gözlüm wşdjkfjf🥹😭🫶🏻 Scarlet Wolf Bu serideki favori erkek karakterimi seçmek çok zordu... Ama seni seçtim kurt parçası😃💓 Gümüş Yürek 1 Nos Okuduğum en soft erkek karakter😭😭🫶🏻 çok güzel seviyor, kimse inkar etmesin🙏🏻 Efsane Day SENİN İÇİN KURŞUN ATAR KURŞUN YERİM😭😭❤️‍🔥❤️‍🔥 Powerless Kai Ne kadar booktok'a hizmet etmek için yazılmış olduğunu düşünsemde seni de seviyorum👯‍♀️🫶🏻 Açlık Oyunları Peeta PEETA'M YA PEETA'M!!! i love him so much😔🫂💞 Sanırım bu kadar😔😔 okuduğunuz için teşekkürlerrr🫶🏻
Gölge Prenssssss🖤
Arza yemek de yapabiliyor my typee yaa ve Draco çoğu kızın ilk crushııı (listen harika olmuşşş) drystan ı da es geçmeyelim kendisi benim ilk wattpad bf 😍
Teşekkür ederimm
Asil, Gediz, gölge prens okey bende aşığım ama fenris...
Olabir sus
Aşko sakin ol sakin heyecana gelme sanki kaçıyorlar sadece hiç var olmadılar
ꕤNisa06︎ꕤ
Baya teselli oldum şuan yani sjsnsiwns
Kuzey ve Hakan>>>>Üçüncü kitapta Hakan'ın MaNga hayranı olduğu yazan kısımda karakteri daha bi' sevmiştim🫠
BENDEEEEE
Alabora limanları hakkın da sorularım var uzun zamandır okumak istiyorum Kaç seri Mutlu sonlu mu Ve kitap bitti mi
ꕤNisa06︎ꕤ
Şu anlık sadece bir kitap var yazar yazıyor mu bilmiyorum ama sonunda bize yeni bir kitabı müjdeliyor bence çünkü kitap öyle bir sonla bitmedi. Nasıl desem açık uçlu bitti. Mutlu son mu bence şu anlık bir son var ikinci kitabında anlicaz neler olduğunu. Umarım anlatabilmisimdir
Fenrisi nasıl seviyorsun ya😭😭
Ehehehhehe şey...