ÇEKİLİŞİMİZ SONA ERMİŞTİR. KATILAN HERKESE TEŞEKKÜRLER. KİTAP KAZANAN ARKADAŞLARLA KİTABI GÖNDERECEK OLAN KİŞİ EN KISA SÜREDE İLETİŞİME GEÇECEKTİR. HERKESİN EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK. NİSAN ÇEKİLİŞİMİZ DAHA GÜZEL ŞEYLERE VESİLE OLUR UMARIM :))) Kitabın altındaki profil, kitabı kazanan şanslı kişiye aittir. Bu şekilde anlayabilirsiniz hangi kitabın kime çıktığını. Kitap kazananlarla kitabı gönderecek kişi iletişime geçecektir. Amorti kazanan değerli katılımcımız. Hediyesini ben göndereceğim :)) https://1000kitap.com/AkakiAkakiyevic Ahmet Ümit-Çıplak Ayaklıydı Gece Oktay satık Alan Spence - Gece Kayığı Büşra Aksu Albert Camus - Yabancı https://1000kitap.com/ac_uyar Ali Şeriati - İnsan Fevzettin Ali Şeriati - Kendini Devrimci Yetştirmek Aliyesahin Ali Şeriati - Öze Dönüş https://1000kitap.com/fidelio01 Antti Tuomainen - Şifacı Merve KÜÇÜK Asturias - Guatemala Efsaneleri Ebru Özoğul Ayşe Kulin - Gece Sesler Tuğba Ayşe Kulin- Nefes Nefese İnayet Buket Uzuner - Gelibolu sky Buket Uzuner - Şairler Şehri https://1000kitap.com/Puduhe_pa Büşra Küçük - Kötü Çocuk Gülsüm Büşra Küçük - Kötü Çocuk 2 Ümmühan erat Büşra Küçük - Kötü Çocuk 3 https://1000kitap.com/Kemal62 Bret Easton Ellis - Çekim Kuralları https://1000kitap.com/surci_lisan Cahit Zarifoğlu - Yedi Güzel Adam (2 adet) 1 AYSİMA DEMİR 2 https://1000kitap.com/fi_sayisi Can Dündar - Benim Gençliğim https://1000kitap.com/daima_iyi Cemal Süreyya - Üstü Kalsın yusuf duman Cervantes-Don Kişot Şerife Şahin Christie Golden - Valerian vtec Christina Daniels - Benim Yolum Aamir Khan'ın İnanılmaz Yolculuğu https://1000kitap.com/Tebessumblog Christina Lamb , Malala Yusufzay - Ben, Malala kitapruhluadam Cüneyt Göztepeli - Amerika Sizi Çağırıyor Bilal Günaydın Dan Brown - Kayıp Sembol Sümeyra ZORLUER Daniel Paul Schereber - Akıl Hastalığımın Hatıratı saanskwknw Dante - İlahi Komedya (Cehennem Araf Cennet 3 kitap) Hasan Bardak Dee Ernst - Bahar Kokusu https://1000kitap.com/papatya_papatya Dilek Neşe Açıker - Gündüz Kelebeği https://1000kitap.com/CavitCilesiz Dilek Neşe Açıker - Şarkısı Güzel https://1000kitap.com/Antalyankara Doruk Kirezci- Biraz Uyusam Düzelirim https://1000kitap.com/Xjjx Doruk Kirezci- Guguk Gülce Duygu Asena - Değişen Bişey Yok Gülsüm Yalçın Elizabeth Wein - Kağıttan İtiraflar https://1000kitap.com/birbuluthanimefendisi Franz Kafka - Aforizmalar özge korkmaz Franz Kafka - Dava Edanur BALANTEKİN Franz Kafka - Dönüşüm https://1000kitap.com/lb_rookie_23 Franz Kafka - Şato (2 adet) 1 Ali Gözümoğlu 2 Ayşe Friedrich Nietzsche - Böyle Buyurdu Zerdüşt Burak YORGANCILAR Gazali - Kalplerin Keşfi Cep boy nurcan Hande Altaylı - Aşka Şeytan Karışır zemine ulutaş Henriette Gyland - Fil Kız Semaaa Hikmet Anıl Öztekin - Elif Gibi Sevmek Alev Demir Hikmet Anıl Öztekin - Elif Gibi Sevmek 2 Sümeyye Beyza Kaya Hüseyin Ceylan - Uyanış Alala Hüseyin Nihal Atsız - Ruh Adam MT İbn Tufeyl - Hayy Bin Yakzan Songül Arslan İnci Aral - Sevgili https://1000kitap.com/mavi_72 İrene Hannon - Gecenin Aynası Menşur Gök İsabel Gillies - Aşk Biterse NİHAL ŞİMŞEK İskender Pala - Abum Rabum https://1000kitap.com/Julia_pia İskender Pala - Dört Güzeller Esra Karaaslan İskender Pala-Katre-i Matem Bluebead İskender Pala - Od https://1000kitap.com/Semsamer13 Jose Saramago - Körlük https://1000kitap.com/ozgurdunya Josh McDowell - Diriliş Gerçeği ismail Kaan Burak Şen - Oh Kaos Ömer Şahin Karen Armstrong - Tanrı'nın Tarihi Lena Koper Karl Marx, Friedrich Engels - Seçme Yazışmalar-I (1844-1869) https://1000kitap.com/asan2173 Knut Hamsun - Açlık Halil Korkmaz Levent Günaydın - Bu Kitabın Yazarı Sizsiniz Ey İnsanlar https://1000kitap.com/selinn25 Mahfi Eğilmez - Kolay Ekonomi https://1000kitap.com/EsraKirik Maijia - Deşifre Deha Yusuf Ziya Eşen Maksim Gorki - Ana (2 adet) 1 Burcu 2 https://1000kitap.com/WLily Maksim Gorki - Çocukluğum Lemet Nusrud Mary Higgins Clark - Sahtekar Yasemin Masaru Emoto - Suyun Gizli Mesajı Timur Karahan Maurice Leblanc - Arsen Lüpen Sherlock Holmes'a Karşı Rabia Bayır Mehmed Niyazi - Türk Devlet Felsefesi https://1000kitap.com/Resulce Melissa Senate - Aşk Tanrıçası'nın Yemek Okulu feride duman Murathan Mungan - Aşk İçin Ne Yazdıysam Oblomoviçe Murat S. Dural - Kibrit Evi https://1000kitap.com/Turuncusarma Naşide Gökbudak - Gölge Kadınlar saudade Nevzat Tarhan - Var Mı Beni Anlamak İsteyen Hicret Nicholas Sparks - Aşkın Seçimi Ahsen Özsoy O. Henry - Anadan Doğma Diktatör Canan Oğuzhan Uğur - 67 #tevfik# Oscar Wilde - Dorian Gray'in Portresi Yıldız Yıldırım Ömer Hayyam - Rubailer https://1000kitap.com/Aliekbr1903 Ömer Sevinçgül - Var Oldum Da Ne Oldu! okuyanestezitek. Özdemir Asaf - Yalnızlık Paylaşılmaz https://1000kitap.com/Feride_papatya Paulo Coelho - Brida Mehmet P.C. Cast - Ölümsüz Aşk Hikayeleri özge demir Recaizade Mahmud Ekrem - Araba Sevdası cemal canyiğit Robin Stevenson - Arıları Kurtardığımız Yaz https://1000kitap.com/bibliyofil_megi Sabahattin Ali - Değirmen Ayşegül Sabahattin Ali - İçimizdeki Şeytan https://1000kitap.com/e_iske Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna Anıl Aydın Safiye Erol - Ciğerdelen https://1000kitap.com/akrebin_kiskaci Selman Kayabaşı - Teşkilat Mehmet Kaya Serdar Turgut - İçimdeki Budala https://1000kitap.com/Kyzell Server Tanilli - Dünyayı Değiştiren On Yıl https://1000kitap.com/Turabi28 Stefan Zweig - Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu https://1000kitap.com/ArdaTrkylmz Stefan Zweig - Bir Çöküşün Öyküsü https://1000kitap.com/serdarkpln8 Stefan Zweig - Korku https://1000kitap.com/Harcicegi Stefan Zweig - Meçhul Bir Kadının Mektubu Hatice demir Stefan Zweig - Satranç (2 adet) 1 Rüya dilan konca 2 Damla Bakırtaş Stephen King - Göz https://1000kitap.com/archanqel72 Steven Savile - Gümüş Fatih Çevikkan Sunay Akın - Geyikli Park Şahin Yener Sunay Akın - İstanbul'un Nazım Planı https://1000kitap.com/1kitab Şamil Tayyar - Operasyon Ergenekon https://1000kitap.com/yncync04 Şeyda Koç - Bastırılmış Duygular (3 adet) (isme imzalı gelecektir) 1 https://1000kitap.com/ebru1ebru 2 Yasee 3 https://1000kitap.com/Arinnnnn Talha Uğurluel - Dünyaya Hükmeden Sultan Kanuni https://1000kitap.com/Bulutkoleksiyoncusu Tarık Tufan - Ve Sen Kuş Olur Gidersin Elif Tuba Ezici - Otuzundan Sonra Yusef Masadow Tolstoy - Efendi ile Uşağı Emre Tolstoy - Kreutzer Sonat https://1000kitap.com/bulutlardahuzur Tolstoy - Savaş ve Barış Bülent Ördekçi Uğur İlyas Canbolat - Portreler Merve Gül GÜMÜŞ Vehbi Vakkasoğlu - Öğretmenin Not Defteri Furkan Kayan Virginia M. Axline - Dibs'in Dünyası Sevde Gökçe Yalçın Pekşen - İnsanlık Tarhinden Gayriciddi Notlar Yusef Masadow Yalçın Pekşen - Ko-Medya https://1000kitap.com/eagleofpeace Yavuz Bahadıroğlu - Fatih Sultan Mehmet Ümitvâr Yazgülü Aldoğan - Kiralık Adam https://1000kitap.com/_maviyildiz Yılmaz Özdil - İsim, Şehir, Bitki Nadire Adanalı Yuval Noah Harrari - Sapiens Uğur Ukut Zeynep Zey - Solucan 1-Umut siradan biri Zeynep Zey - Solucan 2-Acı siradan biri Zeynep Zey - Solucan 3-Veda siradan biri Wayne W. Dyer - Kendin Olmak İpler Kimin Elinde https://1000kitap.com/sekerpandasi Willam Golding - Sineklerin Tanrısı Fuzulî Wirginia Woolf - Kendine Ait Bir Oda Esra Orhan Kemal Baba evi - Avare Yıllar, Yüzkarası (1 kişiye gidecektir) https://1000kitap.com/0sarac0 Arthur Machen - Yüce Tanrı Pan Mustafa Kutlu - Chef William Shakespeare - Othello (1 kişiye gidecektir) https://1000kitap.com/hrabikt Yusef Masadow - Rima'ya Mektup (İsme imzalı gelecektir) Yazarımız kitabı isteyen herkese gönderecek. Kendisine desteklerinden dolayı çok teşekkürler. https://1000kitap.com/0000001 Melisa Taner feride duman Melike Dilan Çankaya Hayali Bey https://1000kitap.com/zeynep0a https://1000kitap.com/fundaaltintass https://1000kitap.com/Neyyir38 Mavi' Rabia Bayır Şen Ay Hasret Darğın
2.079 Gösterim
Ayhan GÜVEN
yoruldum ama duramıyorum :))) ben de merakla bekliyorum sonuçları sizin gib
Kolay gelsin :)))
Buket Uzuner'i öyle çok seviyorum ki. O yüzden çok mutlu oldum. Çok teşekkür ederim yeniden. 🌼🌺📚🐦
keyifli okumalar :))
Yusef Masadow tarzı ile bende tanışmak isterim 🙈
Bakalım şans bizim yüzümüze de gülecek mi? :))
Teşekkürler 😊
Ciddi bir emek var. Emeğinizden dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum. Her zaman ki gibi bana yine çıkmadı. Bir daha katılırmıyım asla.
Ayhan GÜVEN
Rica ederim. Keşke size de çıksaydı ama 3 çekilmiştir çıkmayan arkadaşlar da var ama umudunuzu yitirmeyin :))