Herkese merhaba ben de ilk kitap çekilişimi yapmış bulunmaktayım. başlattığı #47573783 etkinliği vesilesiyle
Mehmed Uzun
Mehmed Uzun
'un iki kitabı için gece saat 00.30'a kadar çekilişe katılmak isteyen arkadaşlar yorum yapabilirler. (Türkçe)
Dengbêjlerim
Dengbêjlerim
için Dengbej (Kürtçe)
Mirina Kalekî Rind
Mirina Kalekî Rind
için Rind yazarak çekilişe katılım sağlayabilirsiniz.
Şiir
Öne Çıkan Yorum
Esra biliyor. Ben Mirina kaleki rind ı okumak istiyordum. Henüz almadım. Hediye edersen senin vesilenle kürtçe okuyacağım. Hediye etmezsen de canın sağolsun. Değil mi
Esra Kurt
Esra Kurt
Önceki 4 yanıtı göster
sanırım bu gidişle hediye etmeme gerek kalmayacak tek kişilik bir çekiliş olacak :)
Etkinliğe katılmadım ama çekilişe katılmak isterim. Dengbej diyorum :)
Katılan ve ilgi gösteren herkese teşekkürler. Dengbêjlerim kitabı için çekiliş
Liliyar
Liliyar
'a Mirina Kaleki Rind kitabı için çekiliş
Hypatia
Hypatia
'ye çıkmıştır. tebrikler. En kısa zamanda etkinliğin devamı gelecektir takipte kalın :)
Mehmed Uzun okumak istediğim bi yazar, ama kitapların ismini görünce Kürtçe mi yazılmışlar anlamadım. Eğer anlayabileceğim dilde yani Türkçe iseler talibim. Hangisine talibim bilmiyorum yazarı okumak istiyorum, hangi kitabı sizin daha çok hoşunuza gidiyorsa diyeyim :)
Dengbêjlerim kitabı Türkçe Mirina Kaleki Rind Kürtçe o zaman Dengbej yazdığınızı varsayıyorum :)
1 yanıtı göster
Kim olduğunu bilmiyorum fakat sürekli karşıma çıkıyor Mehmed Uzun, bende "Dengbej" diyerek şansımı deneyeyim 😊
Dengbejlerim Türkçedir. Hadi engellisin ama yine de yardımcı olayım