📢 OCAK AYI İSMET ÖZEL OKUMA ETKİNLİĞİ (1-31 OCAK, 2020) ( Ebup: yadi.sk/d/K3poOEdP3TNwCU) Bir şair düşünün, okuyucusunun ruh halini satırlara nakış nakış işleyen... "Evi Nepal'de kalmış Slovakyalı salyangozdur ruhum" Siz de böyle bir ruh halindeyseniz; gitmek isteyip de bir türlü gidemiyorsaniz özgür olduğunuz halde, sanırım bu etkinlik tam size göre.. (: İsmet Özel OKUMA ETKİNLİĞİ YAPMAK İSTEDİM. OKUMAK İSTEYENLER, BUYRUN KERVANA.. Kervan Yolcuları: @gnc_ert @Ebedi_Kelam @resulbulama @melekkaymazalp Meliha @Ahra55 @Erengl red john Murat yildiz @FatmaErarslan mahfî Ahmed Karayel @patasana76 @Tubbaa Öğrenim Üyesi pinhan @Sitare_a Burak @Sematurksolmaz Nilda @orhangazi54 нιssι∂εяυη Enes Bayrak Özkan balakan @Nihaventt @EfruzBozkurt @garipokuyucu Evla
Etkinlik
··1 alıntı·
Rezervasyon için ne yapmamız gerekiyor :))
GONCA
Bu yorumunuz yeterli oldu hocam, ekliyorum. (:
Ocak için Özel okuma etkinlğine ben de katılmak istiyorum.☺️
Tabi ki, ekliyorum hemen (: Keyifli okumalar
Bende başlamak istiyodum ama bir türlü olmadı Özel'e :)) Güzel bir vesile olabilir benim için de :)
Vesile olduysak n mutlu.Katılım için teşekkürler ☺️ Keyifli okumalar
Sizi şöyle alsam olur mu, Oğuzhan Âsım Güneş @Ebedi_Kelam @melekkaymazalp
GONCA
Sadece okumak olmaz tabi ki, biraz da dinleyerek feyz alalım üstadtan (: youtu.be/FaWl0RW9X6E
GONCA
İsteyenler için ebup dosyasını iletiye ekledim. Keyifli ve verimli okumalar dilerim 💚