1000Kitap Bursa 2020 Eylül Buluşma Duyurusu
Merhaba arkadaşlar. Bu ay da geçen aylarda olduğu gibi açık havada buluşmamızı gerçekleştireceğiz. Buluşma yerimiz de geçen aydaki gibi Kültürpark. Gelirken bir kilim veya bir sandalye getirirseniz daha rahat edebilirsiniz. Gelmek isteyen arkadaşlar aşağı yorum bıraksın. Not: Kitabı okumadan gelme. Yer: Kültürpark Saat: 26 Eylül Cumartesi 15.30 Tartışılacak Kitap: Suç ve Ceza İrtibat: https://1000kitap.com/ahoxx NigRa Katılımcılar https://1000kitap.com/ahoxx NigRa Görkem Gezgin Meral Başpınar Fatih Yıldırım Şeyda Kitaplara tutkun muallime Phalenar Hüseyin Emine Söylemez Semra Beynel Samet Ö. Fatih durmuş
Bir aksilik olmazsa geliyorum.
Gönderi beni heyecanlandırdı i. Kitabı çok eskiden okuyanlar da gelebilir mi çok az şey hatırlamak sorun mu 🙈
Herkese Merhabalar Bursa da Kitap Sevdalısı arkadaşlarımızı mekanımızda, hiç bir ek ücret talep etmeden ağırlamaktan onur duyarız. Açık ve Kapalı Mekanımız Mevcuttur. Selamlar 🤗
1k Bursa Okuma Grubu
Merhaba Whatsapp grubumuz var fakat birkaç buluşma katılımı sağlandıktan sonra ekliyoruz. Buluşmalarla ilgili tüm detayları bu profilden duyuruyoruz, aktif ve günceldir buradan takip edebilirsiniz.
Kitabı bitirebilirsem ben de gelmek istiyorum :)
Beni de ekleyin :)
Geliyorum dostlar 😊🙏