Hasanbey

Hasanbey
@hasan__aslan
Sosyoloji
Mardin, 2000
30 okur puanı
Kasım 2019 tarihinde katıldı
“Kendimizi şeylere ve fikirlere bağlamak için doğuyoruz; her ikisinden de kendimizi ayırmak için yaşıyoruz.”
Sayfa 86·Kitabı okudu
1000Kitap
Reklam
“İçimde bir boşluk var; perşembe sabahları, okula gitmek istemediğim sırada duyduğum korkuya benzeyen bir boşluk.”
İsmet Özel Akdenizin Ufka Doğru Mora Çalan Mavisi Kim yeni terleyen bıyığına, sakalına sevdalanmışsa Ölünceye kadar bu daireden dışarıya ayak atamaz HAFIZ Yaz günleri beni hatırlamıyor. Salgılı bir hayvanla bitişiyorum yaz yaklaşınca yayılıyorum ortasına sevgili tüylerimin geniş uykulardayım, muazzam uykularda yılların zulmünden haberim yok ne de sürgün taşralı kızlar korosundan geçiyor hazza yatkın dudaklarıyla gece canımın ilmekleri arasından.
10/10
·312 syf.··
2025 2. kitabı
Chuck Palahniuk Yeraltı edebiyatının mutlak eserlerinden biridir diyebilirim. Kurgu aksiyonlarla bezenmiş olup çok güzel bir tad bırakıyor ve değindiği psikolojik saptamalar da günümüz toplum yaşantısının iç yüzünü çok iyi bir şekilde ifşa ediyor.
1000Kitap
Gösteri PeygamberiChuck Palahniuk · Ayrıntı Yayınları · 20206,8bin okunma
İran edebiyatının şahı
Puan vermedi
Üç Damla Kan Kör Baykuş ve Aylak Köpek den sonra okuduğum ve Diri Gömülen, Alacakaranlık... Diğer kitaplarını da okumama sebep olan kopuş noktası oldu bu öyküler. Tüylerinizi diken diken eden, her detayı hissedebileceğiniz dizeler arasında kaybolmamak elde değil.
1000Kitap
Üç Damla KanSadık Hidayet · Yapı Kredi Yayınları · 20231,684 okunma
Reklam