Kütüp’mom

Kitabı okuyamasanız da bu 'Son söz' paragrafını okuyun isterim.
Parçaları arıza yapmış bir makine değilsin sen. İhtiyaçları karşılanmayan bir hayvansın. Bir topluluğun parçası olmaya ihtiyacın var. Hayatın boyunca sana pompalanan, mutluluğun yolunun paradan ve bir şeyler satın almaktan geçtiğini söyleyen değerlere değil, anlamlı değerlere ihtiyacın var senin. Saygı gördüğünü hissetmeye ihtiyacın var. Güvenli bir geleceğe ihtiyacın var. Gördüğün yanlış muamele için hissettiğin utançtan kurtulmaya ihtiyacın var.
Psikoloji-İnceleme
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
"Kendi kendisini eve hapsetti. Bir yere çıkmıyor. Neden? - İnsanlardan iğreniyor. Kimseyi görmeye tahammülü yok."
Sayfa 28 - Ötüken Yayınları·Kitabı okudu
Edebiyat
"Ummadık yerden gelen iyilik ve nezaket insanları daha çok sarar ve sarsar."
Sayfa 22 - Ötüken Yayınları·Kitabı okudu
Edebiyat
Annemle babam işten eve geldiklerinde kendilerini koltuğa atıyorlar ve telefonlarına yapışıyorlar.Aksam yemeğini hazırlarken o kadar suratsız oluyorlar ki soğan ağlıyor .Hep çok yorgunlar.
Sayfa 13·Kitabı okudu
Yaramazlık yaptığı düşünülen ama aslında tek derdi can sıkıntısı olan bir çocuğa nasıl davranılmasını gerektiğini onlara ben öğretecektim.