Harika bir kitaptı kesinlikle #okuyunpostudur.
Kırık kalpler
Güçlü kadın karakter
Güzel dostluklar
Kalbe dokunan bir aşk hikayesi
Romantik
Dozunda yetişkin sahneler
2021 yılının favori kitabı
Öncelikle yazarın dili gerçekten çok akıcı ve daha ilk baştan kitap sizi içine çekiyor.
Öyle güzel bir hikaye okudum ki tüm klişelerden uzaktı.
Beyah tek gecelik bir ilişkinin çocuğu olmuştur.Annesi bir bağımlıdır hiç sevgi görmemiştir.Kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kızdır.Babasını senede bir görmektedir.Babasının Beyah için gönderdiği tüm parayı annesi madde olmak için kullanıyordur.Yaşadığı kasabadan kurtulmak için çok çalışır ve geleceğine dair kendince bir gelecek planı taslağı oluşturur.İlk adımı da, sevip sevmediğini göz önüne bile almadığı voleybol oynayarak kazandığı üniversite bursuyla üniversiteye gitmektir.Neye dair eğitim alacağını bile bilmemesine rağmen düşündüğü tek şey,oradan kurtulmaktır.Fakat sonra annesi ölür ve Beyah, yılda sadece belli bir zaman gördüğü babasının yanına gitmek zorunda kalır.Çünkü parası yoktur ve üniversiteye gidene kadar o yazı geçirmek zorundadır.Bu yüzden sevmediği babasına, babasının yeni evlendiği eşine ve üvey kardeşine katlanmak zorundadır.Önünde onu bekleyen yazsa,düşündüğünün aksine Beyah'a çok farklı şeyler sunacaktır.
Beyah'ın üvey kardeşi çok yakın arkadaşa,gerçek bir kardeşe dönüşür.Üvey annesi ise kendi annesinin veremediği sevgiyi verir ona.Babasına karşı önyargısı zamanla kırılır ve gerçekler zamanla ortaya çıkmıştır.Ve Samson ile tanışır.
İki yaralı kalptir aslında.
Samson ise çaresizliğinden yaptığı ama toplumca, 'hayır, suçlu' diye etiketlenecek şeyler için kendince minimal çözümler bulması onu anlamanızı sağlar.Ve sonunda Samson'un Beyah'ın hayatı ve geleceği üzerindeki büyük etkisini okuduğunuzda