Ufff yani
Üfff çekingen insanlar ne zor! Onların yanında her şeyi bizim yapmamız, bizim söylememiz gerek. Knut Hamsun Açlık
Cut
Herkesin kendine yaftası
Gemi leşlerinin yüzdüğü bulanık insanlık denizinde bembeyaz bir fenerdim ben. Açlık
Alıntı
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Sonbahar gelmiş, her şeyi uyuşturmaya başlamıştı. Sinekler, böcekler ilk darbeyi yemişlerdi. Ağaçlarda, toprakta dayatan hayatın sesi duyuluyor; ölmemek için huzursuz çabalayışlar, hışırtılar, uğultular duyuluyordu Açlık
Alıntı
Açlık
Utancımı yenip ona gidebilseydim keşke! Gerçeği olduğu gibi anlatabilseydim, elimin çok sıkıştığını ve yaşamakta güçlük çektiğimi söyleyebilseydim. Açlık
🌾 “Mutlu insanlar içinde ben de kaygısız, öne arkaya sallanıyordum.” Açlık Knut Hamsun
Bir keresinde satranç oynamaya kendimi çok kaptırmıştım. Hatta iddiasına girip Açlık kitabını kazanmıştım. Gece gündüz oynuyordum. Ben zaten yeni bir şeyi keşfetsem hemen bağımlısı olurum. İki karenin bitiştiği yerde hapsolurum hep.