Fallen (Düşüş) Serisi 5

Epsilon Yayınevi
Orijinal Adı:
The Unforgiven

2020 4. kitabı
Seriyi 4+1 kitapla rafa kaldıralı yıllar olmuşken bir anda yırtık çoraptan çıkarcasına çıkan bu kitap en sevdiğim karakterlerden biri olan cam'in kitabı olmasa okumazdım. !!!!!!!! SPOİLER !!!!!! Cam'i ne hale getirmişsiniz allah aşkına liseli tripleri falan kaldı mı gerçekten hala fantastik kitapları liseli kitaplar yazmak. cam acaip ezikti bilmiyorum kitap şey gibi olmuş lucinda elden gitti napsam aa eski bir manita vardı lilith onu bulam evet evet kitabın kısa özeti bu cam'i harcamışsın lauren bacım.
2021 12. kitabı
Okunma: 14 Mart 2021 19:11
Düşüş serisi 5. Kitabı... Sadece Cam'i konu almış. Daha önceki kitaplarda bahsettiği yaralı aşk hikayesinin derinlerine iniyor ve şeytan ile iddiaya giriyor. Düşen melek başarılı olacak mi ? 14 gün içinde Lilith'in sevgisini kazanması gerek. Guzel ve akıcı gotik kitap severler için keyifli seri.
2020 7. kitabı
Okunma: 16 Nisan 2020 10:48
Seriyi rafa kaldıralı, hatta kalmadı artık bizim nefilli kitaplardan diye ara ara düşündüğüm sırada çıktı Affedilmeyen. Yalan yok Cam her zaman en sevdiğim karakterdi benim. Bu yüzden kitabın çıktığını duyunca ve Cam ile ilgili olduğunu da duyunca kafayı yedim ama ama ama... Cam sana ne oldu? diyerek okudum bütün kitabı resmen. Bir anda eski sevgilisinin peşine düşmesi kopuk geldi bana. Lucinda ne oldu yahu? Bu kadar kolaysa o kadar kitap neden yazıldı? İçinde ne aradın o kitapların sen! Çıkıp gitseydin. Kitapta olanlar ise hiç onun karakterinde birisinin yapacağı şeyler değildi bence. Bir türlü inanamadım açıkcası. Sanki taslak okumuşum gibiydi. Düşüş serisi daha fazla düşme ne olursun!
İlginç
2022 88. kitabı
Okunma: 27 Şubat 2022 18:57
Senelerr sonra çıkan bir kitap. Bu şekilde olabileceğini düşünmemiştim. Genel hatlarıyla güzel anlatım ama yıllar sonra çıkması saçma olmuş. Cam'in hikayesini zaten okumuştuk ama böyle kitaba gerek varmıydı bilemiyorum. Kitabın sonu sanki yeni bir kitap daha gelecek gibi bitmesine ayar oldum. Sonu berbat sizi daha çok merak ettiriyor ve kesinlik yok. İyi okumalar dilerim.
2020 31. kitabı
Okunma: 05 Mart 2020 12:50
Fallen serisini en son dört kitapla bitirdik diye düşünüyordum ama hiç ummadığım anda serinin önceki kitaplarından tanıdığımız benim özellikle ilgimi çeken Cam’in hikayesiyle tekrar Düşmüş Meleklerin arasına konuk oluyoruz. Spoiler içerir!! Binlerce yıl önce sevdiği kızın kalbini kırarak onun nefretini kazanan ama son bir şans için her şeyi yapmaya karar veren Cameron ile geçmiş yaşamlarını hatırlamadığı halde neye, kime, hangi sebeple olduğunu bilmeden içinde büyük bir nefret duygusu hisseden hayattan zevk almayan Lilith’in hikayesine konuk oluyoruz. Ama açıkçası beni Luce ile Daniel’in hikayesi kadar etkilemedi. Daha basit kalmış gibi geldi. Tabii bu kitapta yeni karakterler olduğu gibi eskilerden tanıdığımız Arriane ve Roland’dan haberler de aldık. Seri diğer karakterlerle devam edecek mi bilmiyorum; ama Arriane ile Roland’ın hikayelerini de okumak isterim. Umarım yazar bu ikiliye de ayrı bir kurgu ortaya çıkarır.

Lauren KateYazar · 8 kitap
Lauren Kate, Dallas'da büyüdü, Atlanta'da okula gitti ve New York'ta yazmaya başladı. Onun kitapları otuzu aşkın dile tercüme edilmiştir. O kocası ile Laurel Canyon yaşıyor ve bir restoran mutfağında çalışıyor. Sörf öğrenmeyi umuyor. O Fallen serisi için, son kitabı üzerinde çalışıyor şu anda.