Fallen (Düşüş) Serisi 3

Orijinal Adı:
Passion

2018 4. kitabı
Okunma: 06 Şubat 2018 08:02
Bu defa kitap bizi zaman yolculuğuna çıkarıyor bence şuana kadar serinin en güzel ve akıcı kitabı buydu şeytanın oyunları meleklerin kararsızlıkları ve luce un kendi başına herşeyi değiştirebilecek ve kendini bile yok etmesine neden olucak yolculuğu kitabı bir solukta okumanızı sağlıyor.
2025 7. kitabı
Okunma: 28 Şubat 2025 11:57
Serimizin üçüncü kitabıyla selamlar. Serimizde her devam kitabının bir öncekinden daha iyi olduğunu düşünüyorum. En azından üçüncü kitabına kadar böyle. Bu kitabımızda duyurucularla başka zamanlara gitmeleri ve farklı hayatları işlemesi kitabı daha hareketli hale getirmiş. Luce’un önceki benliklerini ziyaret etmesi, lanetin nedenini öğrenmeye hatta bundan önce Daniel’ın ona olan sonsuz aşkını anlamaya çalışmasını konu alıyor. Luce ve Daniel aşkının laneti son bulacak mı? Bu sorunun cevabını da bu kitapta alamadık ama yine de bazı şeyler daha net… Şimdi sırada 4. Kitabın ön okuması olan sevgililer gününe özel yazılmış kitabımızda.
2014 6. kitabı
Okunma: 27 Şubat 2014 00:00
Birlikteliğin sembolü haline geldiler. Aşkları ölümsüzlüğün sınırından da öteye gitti. Serinin üçüncü kitabı olan "Tutku" beni hayrete sürüklemedi. Aksine Lauren Kate'den böyle bir kitap bekliyordum.
2022 40. kitabı
Okunma: 30 Nisan 2022 23:30
Yazarımızın Düşüş serisinin üçüncü kitabı Tutku ile seriyi uzatmaya çalışıyor hissini çok fazla görüyoruz okurken. Sürekli uzatmak için olayları döndürmeye ve kurgu daha gençlere hitap edilir hale dönüşmeye başladı. Konu bütünlüğü olarak çok güzel bir eser. Ama yanlış yaşta okumanın azizliğine uğradı kendisi. Umarım serinin diğer kitaplarında bu eseri okuduğum kadar zorlanmamis olurum.
Düşüş serisi üçümcü kitap
2025 12. kitabı
Okunma: 15 Şubat 2025 21:09
Uzun bir aradan sonra seriye geri döndüm. Karakterleri genel olarak özlemişim ama kitabın sürekli geçmişe gitmeli bir kurgusu vardı. Yani tam bir geçiş kitabıydı diyebiliriz. Yazar bütün geçmişi anlatmak için böyle bir yol bulmuş. Benim çok secdiğim bir tema değil geçmiş okumak bu yüzden çok hoşuma gitmedi. Ama akıcı ve güzeldi karakterlerin geçmişini okumayı sevenler için bulunmaz bir kitap.
Fantastik
2022 26. kitabı
Okunma: 01 Nisan 2022 13:37
Seri içindeki en sevdiğim kitabı bu oldu sanırım.İçinde zaman yoluculuğu olduğu için daha çok sevmiş de olabilirim tabi (: Azap’ın sonunda Luce bir portal açıp geçmişe gitmişti.Tutku da aynı kaldığı yerden başlıyor.Luce ile Daniel’ın bir sürü geçmişine ve yaşadıkları hayatları görüyorsunuz.İkinci kitaba kadar Daniel her şeyi hatırlıyordu Luce hatırlamıyordu.Bu kitabında ise Luce İngiltere,Mısır,İtalya,Çin,Rusya ve başka bir sürü ülkede hepsini kare kare görüyor.Parçaları bileştirmek ve lanetin sebebini öğrenmek için hep daha fazla geçmişe gidiyor.Bir süre sonra bu ilk insana kadar gidicek galiba diye düşünmedim değil :) Azap kitabında Daniel’a kızmıştım ama Luce her geriye gittiğinde ne biliyim adama haksızlık etmişim gibi hissettim.Sonuçta her seferinde kaybeden ve onun acısıyla yıllarını yalnız geçiren hep o oluyor.Luce’un çektiği acı ise sadece bir anlık.Ayrıca Bill karakteri ayrı bi renk katmış.Yazarın eğlenceli sahnelerede yer vermesi hoşuma gitti.Eksilerine gelirsek, bazı kısımları çok tahmin edilebilir olduğu için aksiyon bakımından yine noksandı.Bill’in kim olduğu çok belirgindi.Sonlara doğru kötü mü kötü düşmandan kahramanlarımız öyle hızlı kurtuldular ki gerilip heyecanlanmaya vakit bile bulamadım.Ben Lanetin üstünde değişikliğe Luce neden olcak diye düşünmüştüm ama Daniel oldu.Beni şaşırtan tek kısım oydu.Bu eksilerine rağmen okurken yinede zevk aldım mı?Aldım.Sadece beklentiyi çok yüksek tutmamak geriyor.
İnceleme

Lauren KateYazar · 8 kitap
Lauren Kate, Dallas'da büyüdü, Atlanta'da okula gitti ve New York'ta yazmaya başladı. Onun kitapları otuzu aşkın dile tercüme edilmiştir. O kocası ile Laurel Canyon yaşıyor ve bir restoran mutfağında çalışıyor. Sörf öğrenmeyi umuyor. O Fallen serisi için, son kitabı üzerinde çalışıyor şu anda.