Çok güzeldiiii! Vedalar her zaman burukluk bırakır üzgünüm bir yandan ama öyle tanıdıktı ki herşey... ev gibiydi yine Bazı şeyler çok absürt, inanılmaz fantastik, çeviri dublaj gibi de olsa içine çekiyordu ya Daemon Black unutulmaz biri bence:) Bir tek o değil Archer'e ne kadar bayıldığımı söylemiş miydim??? Yıllar sonra bile olsa bunu düşünemez misin yazarcığım? Archer'e bu kadar geç kalmış olamam *ağlama emojisi Ayy hepsi çok tatlıydı bunların ya. Çıktığı dönemde okusaydım unutulmaz bir iz bırakırdı kesinlikle şimdi için de asla kötü değildi çerezlik bile olsa çok keyif alarak okudum. Ahhh Daemon ya çok şapşalsın dünya kadar sorun- pardon dünyalar kadar sorun varken bile kahkahalara boğuldum iç sesini okurken. Bir süre bu evrende kalmak istesem de rs'den paçayı kurtardığım için hiç duraksamadan yeni yolculuklara kaçıyorummmm!
Seri son iki kitabında zoraki ilerletilmiş gibiydi. Yazmak için yazılan bir hikaye. Olaylar artık birbirine girmiş durumda ve her tür birbirine karışmış durumda
Luxenler, Arumlar, Kökenler, İnsanlar bağlantısının süre gelen bir savaşın bitmemesi hep aynı düzeyde ilerlemesi okurken savaş yoğunluğu okuyucu sıkma derecesinde..
Tutuldum kaldım. Hani bazı kitaplar , bazı seriler hiç bitmesin istenir ya ; bitti anda da ince bir sızı ve tutukluk kalır. İşte şu an öyleyim. Mükemmel bir seri olmuş. Bitirmek için uykusuz kalınacak ve buna değecek türden.
Gerçekten de tüm hisleri yaşatan bir kitaptı. Jennifer bir harika yaratmış resmen. En kısa zamanda Hunter ve Luc’u içerdiği kitaplarını da okuyacağım. Kitaptaki tek sorun çevirisiydi bence Luc son kısımda “İşler kebap, yan gel de yat.” diyor. Bunu okuyunca gülme ile iç geçirme arası bir ses çıkardım... Onun dışında olay örgüsü iyiydi bence yer yer sinirlenip, korkup, üzüldüm ve bir kaç kısmında “Iyy” dedim Lotho kısımlarında ama buna rağmen ortaya çıktığı son kısımda oh be dedirtti böyle de kompleks bir karakter..
Kitapla ilgili sorunlu, sevmediğim, değiştirmeye kalksam ayrı bir kitap çıkacak tonla kısım var yine de nostaljik bir mutluluk yaşıyorum. Bitti. Zihnen hem kitapların okunacaklar listemden çıkmasının hem de Katy ve Daemon yolculuğunun bitmiş olmasının verdiği bir rahatlama, huzur var üstümde.
Elveda Luxenler!
Elveda Katy, Daemon.
DirenişJennifer L. Armentrout · Dex Kitap · 20141,155 okunma
Serinin son kitabıymış ya bu, kimse bana söylemedi. Kurgu iyiydi, baya komikti. Sesli kahkaha attım. Bu ne kadar nadir biliyor musunuz? Seriyi okurken seviyorum ama kitaplarına elim bir türlü gitmiyordu. O yüzden bittiği için sevindim.
Bir önceki kitabı beğenmesem de finali müthiş olmuş, Özellikle kitapta arumlara da yer verilmesi hoşuma gitti. Daha önceki dört kitabı okuyan bunu da zaten okuyacaktır bu yüzden sizi güzel bir final kitabı bekliyor diyebiliriz.
Jennifer L. Armentrout – Lux Serisi
Benim için ne kadar değerli olduğunu unutacağımı mı sandın? Bu dünyadaki, herhangi bir dünyadaki herhangi bir şeyin sana karşı aşkımdan daha güçlü olacağını mı sandın?
Senin yerin benim yanım, ya da tam tersi. Benden o kadar çabuk kurtulamazsın.
Onu öpmek daima yapılacak en doğru şeydir.
PUANIM: 10000000000/5
Spoiler içerir!!!
Bir seri düşünün. Bir dönem herkesin aşık olduğu, herkesin "Daemon Black!" diye dolaştığı. İşte tam da o seriyi okudum. Ortaokuldayken birbirimize kitapları dolaştırıp dururduk. Jennifer'ım bütün kitaplarını toparlarken tabii ki bu seriyi de kütüphaneme ekledim. Geçmişi yad etmek için seriyi baştan okudum.
Ve karar verdim ki Daemon Black benim en sevdiğim uzaylı olarak kalacak. Yeri asla dolmayacak. Güçlü kadın karakterlerden bahsedecek olursak da Katy Swartz en ön sırada gelir. İlk kitapta ki çıtkırıldım Katy'le son kitaptaki Katy arasında çok büyük fark vardı. Bu kadar güzel yazılmış bir karakter gelişimi okumak çok zordur. En güzel tarafı ise Jennifer kendini geliştirmek konusundan usta. Bir sonraki kitaplarında bunu o kadar hissedeceğiz ki.
Daemon Black <3 Ah Daemon Ah! İlk baştaki o öküzün aşkı için çiğnediği şeyleri saymakla bitmez. Her adımda daha da hislerinin yoğunlaşmasını okumak içimi yumuşattı. Ağaçtan bile kıskanabilecek kadar sevebilir mi bir insan ya!? Daemon Black ise yapar!
Jennifer'ın bir huyuna bayılıyorum. Karakterlerine asla acımıyor. Bir anda en sevdiğiniz karakter ellerinizin arasından kayıp gidebiliyor. Bu dinamik, tempo sizi kitabın içinde tutuyor. Yapıyor bu sporu aşkım <3
Dawson ve Beth çiftinin mutlu olmasına o kadar sevindim ki sanki bir akrabammış gibi. Son sayfaları okurken çığlıklar atarak okudum. Dee ve Archer'ın hikayesini merak ediyorum. Muhteşem bir çift
DirenişJennifer L. Armentrout · Dex Kitap · 20141,155 okunma
Lux serisini soluk almadan bitirdim. Her duygudan bolca, her anlatım tam dozundaydı. okumaktan sıkılmadığım bir seri ve çok çabuk bitti. Ve sanırım kitaptaki her bir karaktere asık olmuş olabilirim
Beklenen kitap...
Sonunda okuma şansına eriştim lakin pek mutlu olduğumu söyleyemeyeceğim.
Beş kitap , Black kardeşler , Thompson Kardeşler ; kökenler ve Katy derken bir seri bitirdik...
Kitap genel olarak savaşla geçti.
Luxenler insanlara karşı.
Arumlar Luxenlere karşı.
Ve...
Luxenler Luxenlere karşı!
Jennifer Batı Virgina’da, Martindburg şehrinde yaşıyor. Onun hakkında duyduğunuz her söylenti doğru değildir. Yazım işiyle yoğun olarak ilgilenmediği zamanlarda kitap okuyarak, egzersiz yaparak, berbat zombi filmleri izleyerek, yazıyormuş gibi yaparak, kocası ve Jack Russel köpeği Loki ile vakit geçiriyor.
Yazar olma hayali, vaktinin büyük bir kısmını kısa hikâyeler yazarak geçirdiği matematik derslerinde başladı. Bu, matematikten kötü notlar almasının da en büyük sebebidir. Jennifer genç okurlar için paranormal, bilim-kurgu, fantezi ve modern aşk hikâyeleri yazıyor. Ayrıca J. Lynn takma adıyla yetişkinler için aşk romanları da yazıyor.