Melez Sözleşmeleri (Covenant) Serisi 1

Orijinal Adı:
Half-Blood

Melez Sözleşmeleri 1 - Melez
2022 85. kitabı
9/10 Merhaba kitapseverler. Bugün güzel bir fantastik kitabın yorumuyla geldim.
Mitoloji - Fantastik
2023 11. kitabı
Okunma: 11 Mayıs 2023 23:49
Jennifer' dan okuduğum 5 ci kitap. Diğer kitapları gibi bu kitapları da aşırı akıcı. Kitabı elinizden yere bırakmak istemeyeceksiniz. Okurken gözünüzde öyle net canlanıyor ki bir film gibi akıp gidiyor. Sanki okumuyorsunuz da izliyormuşsunuz gibi. Kitap iblisler ve tanrının çocukları olarak kabul edilen safkan ve melezler hakkında. Çok spoiler vermek istemiyorum, okuması daha keyifli çünki
MelezJennifer L. Armentrout · Dex Yayınevi · 20121,164 okunma
Jeniffer L. Armentrout Melez (Melez Sözleşmeleri 1. Kitap )
2021 27. kitabı
Okunma: 05 Mayıs 2021 22:47
Okuma serüvenime bu kitap serisiyle başlamıştım ve bu yüzden serinin bendeki yeri ayrıdır. Olaylar ilk sayfadan itibaren başlıyor ve hiç hızını kesmeden devam ediyor, aynı zamanda o dünyayla ilgili detayları da veriyor bu şekilde takip etmesi kolaylaşıyor. Beni asıl okumaya iten şey ana karakter olan Alexandria Andros'un asla çıt kırıldım bir kız olmaması, kesinlikle güçlü bir karakter olması. Bu tarz karakterlere gerçekten hastayım, kitabın başından sonuna kadar gösterdiği cesaret -bazı yerlerde sinir bozucu, sıradan gelse de- hayran olunacak türden. Değeri bilinmeyen bir seri ve artık basımı durdurduğu için bulmak zorlaştı ama elinize geçerse okuduğunuza pişman olmayacağınızdan eminim.
Fantastik
2021 80. kitabı
"Gerçeklerle sırların böyle bir özelliği vardı işte. Bazen gerçeğin bilinmesine gerek yoktu. Yalan, gerçekten daha sağlıklıydı. Kimi sırlar insanı özgür bırakırdı, bazılarıysa yok
Deneme, İnceleme, Edebiyat
MelezJennifer L. Armentrout · Dex Yayınevi · 20121,164 okunma
MELEZ SÖZLEŞMELERİ- MELEZ 1.
2023 10. kitabı
Okunma: 22 Ocak 2023 01:05
Herkese merhaba Yeni bir seri ile karşınızdayım, normalde bu yazarı asla okumayacağım demiştim(kül ve kanda son çıkan kitabında yaptığı iğrençliğinden ötürü) İşin aslı Seth karakterinin ayrı bir serisi var ve çok güzelmiş, elimde kitapları mevcut. Bu seriyi okumadan ona başlamak istemedim, olaylar bu seride başlıyormuş.Para verip alacağım bir seri değil, onda ötürü arkdaşımdan ödünç alıp, seriye başladım. Ne çok konuştum :) Kitaba gelirsek , karakterlerin hiç birine şuanlık ısınamadım. Merak ettiğim seth'te bile... Başrol kızımız alex zaten seri boyunca seveceğimi sanmıyorum. Burnu kaf dağında, şımarık kimseden olmayan özgüveni ile ilk sayfada belli etti. Başrol erkeğimiz Aiden ise biraz arka kısımda kalmış, cool ve güçlü biraz hoşuma gitti. Seth ise seride ikinci erkek oluyor. şımarık bir velet gibi geldi, kendisi Apollon, herşeyı kendine istiyor, küçük cocuklar gibi '' o benım, herşeyi istiyorum'' triplerinde fılan. Olayları ve kurguyu beğendim.iblisler- safkanlar- melezler güzel bir kurgu olmuş. Hakkını yememek için 7 puan verdım. Güzeldi, şimdilik.... ama yine nört devam edecem gibi...
Fantastik
2026 47. kitabı
Seninle mutlu günlere ya. Bu nasıl bir seri başlangıcıydı. Bayıldım. Eski bir seri olması ve uzun süredir listemde olmasıyla bir şans verdim. Verdiğim en güzel karardı kendisi. Bir kast sisteminin olduğu Melezler Ve Safkanlar arasında melez olan kızımız Alexandria, annesinin kendisini 3 sene öncesinde Akit’ten kaçırmasıyla insan dünyasında yaşamaktadır. Ta ki annesinin eteri için iblisler tarafından katledilmesiyle. Avcılar Alexandria’yı alıp Akit’e geri götürür. Alexandria’nın iki seçeneği vardır ya köle olacaktır ya da Aiden’ınla çalışıp avcı olacaktır. Aiden’le olan ilişkileri safkan ve melez yasasına uymamakta ve işleri karışmaktadır. Aslında ölü olarak bildiği annesinin iblis olduğunu öğrenmesiyle duygusal olarak daha da karmaşık bir duruma düşer. Kendisinin bir melez olduğunu düşünen Alex için gerçekler oldukça şaşırtıcı olacaktır. Kitap sizi soluksuz bir maceraya sürüklüyor.
·340 syf.·
2018 71. kitabı
Jennifer L.Armentrout kitaplarını çok seviyorum ama kitaplarında çeviri hatalarının olduğu düşünüyorum, çünkü bu denli güzel bir kurgusu olan bir kitabın kusurlu diyaloglarının olması pek kitabın kalitesine yakışmıyor. Kitap gerçekten çok güzeldi oldukça da sürükleyiciydi. Richelle Mead vampir akademisini yazarken sanırım bu seriden etkilendi, çünkü kurgusu ve karakterleri neredeyse bire bir aynıydı. Özellikle ana karakterler arasındaki kişilik benzerliği oldukça göze çarpıyordu.
2024 3. kitabı
Bugün kitaplığımı düzenlerken hatırladığım ve neden yorum yazmadığımı merak ettiğim bir kitap kendisi. Bu seri fantastik türünde okuduğum ilk seriydi ve aşık olmuştum bu yüzden buradan da övmem
Melez Sözleşmeleri Serisi
2022 13. kitabı
Melez Sözleşmeleri Jennifer L. Armentrout 10/10
2019 19. kitabı
Okunma: 10 Mart 2019 22:38
Çok sevdim. Fantazya ustası J.L.A'nın bu meşhur serisine ancak başlayabildim. Ilk kitap tabi ki soluksuz bitiverdi. Ama bir türlü ilk iki kitabı piyasada bulamadım. Diğer 7 kitabı aldım ama ilk iki kitabı e-kitap olarak indirdim. Tabi ki kitaba dokunmak, sayfalarını çevirmek, zarar görmesin diye 90 dereceden fazla açmamak gibi enfes duyguları hissedemedim ama yine de konuya gömüldüm ve birden bitiverdi. Karakterleri cok sevdim. Calep tabi ki favorim...

Jennifer L. ArmentroutYazar · 52 kitap
Jennifer Batı Virgina’da, Martindburg şehrinde yaşıyor. Onun hakkında duyduğunuz her söylenti doğru değildir. Yazım işiyle yoğun olarak ilgilenmediği zamanlarda kitap okuyarak, egzersiz yaparak, berbat zombi filmleri izleyerek, yazıyormuş gibi yaparak, kocası ve Jack Russel köpeği Loki ile vakit geçiriyor. Yazar olma hayali, vaktinin büyük bir kısmını kısa hikâyeler yazarak geçirdiği matematik derslerinde başladı. Bu, matematikten kötü notlar almasının da en büyük sebebidir. Jennifer genç okurlar için paranormal, bilim-kurgu, fantezi ve modern aşk hikâyeleri yazıyor. Ayrıca J. Lynn takma adıyla yetişkinler için aşk romanları da yazıyor.